A felvételeken egy hőt kibocsátó UFO látható - ami az emberi szemnek láthatatlan - egy rendőrségi helikopter viszont lencsevégre tudta kapni, amint átrepül Bristol felett. Egy sötét, kör alakot láttak lebegni az égen a rendőrségi monitorokon. / UFO-t filmezett a NPAS Bristol felett ~ ufo észlelés, UFO, UFOk, rejtélyek, titkok, rejtélyek és titkok, fényörvény, ufo videók,


A felvételeken egy hőt kibocsátó UFO látható - ami az emberi szemnek láthatatlan - egy rendőrségi helikopter viszont lencsevégre tudta kapni, amint átrepül Bristol felett. 
Egy sötét, kör alakot láttak lebegni az égen a rendőrségi monitorokon.  
A felvételeket szeptember 17-én szombaton készítették és osztották meg online St.Athan-ból a NPAS  - Országos Rendőrségi Légi-közlekedés székhelyéről Dél-Walesből. 

Szeptember 23-án posztolták ki az eredeti videót a Twitterre ezzel az írással: "Bármi javaslat??? Semmi nem látható a helyi ATC-n" - utaltak a Légi Közlekedési Irányításra. És egy idegen smileyt raktak a twittjük végére.


UFO-t filmezett egy rendőrségi helikopter Bristol felett /VIDEÓVAL!/
A felvételkészítés infravörös módra volt állítva, ami a mesterséges hőt érzékeli. 
"A Bristol csatorna felett filmeztünk úgy kb.1000 lábnyira." - magyarázták. - "Valójában nehéz megítélni a méretét, de csupán hét percig filmeztünk, utána visszatértünk a földre." - tették hozzá. 

UFO-t filmezett egy rendőrségi helikopter Bristol felett /VIDEÓVAL!/
Habár néhányan kijelentették, hogy ez nyilvánvalóan egy léggömb vagy lámpás, azt mondják, hogy ez nem ilyen könnyen magyarázható. 
"Nem igazán tudjuk, de nem hisszük, hogy ez egy lámpás ami a széllel megy."
UFO-t filmezett egy rendőrségi helikopter Bristol felett /VIDEÓVAL!/
Egy UFO szakértő is felhívta rá a figyelmet: "A pilóta azt mondta, hogy az objektum nem volt látható nappali üzemmódban, csak infravörös módban."
Közzétette/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!mirror.co.uk
Share To:

Post A Comment: