Ügyelj arra, hogy ne sugározz ellentmondásos üzeneteket az Univerzumba, és a környezetedbe. Különben megakadályozod, hogy egyértelműen és hatékonyan magadhoz vonzd mindazt, amit szeretnél. Próbáld tudatosítani magadban, hogy amikor ellenzel valamit, tulajdonképpen újrateremted azt....

Az elme képekben gondolkodik, tehát ha azt mondod: "nem akarok megőrülni!" – az őrület képe és a rezgése fog életre kelni benned. Az Univerzum csak az őrület frekvenciáját érzékeli, és arra reagál, tehát azt javasolja, hogy ha valamit el akarsz kerülni, akkor mindig az ellenkezőjére gondolj. Ügyelj arra, hogy ne sugározz ellentmondásos üzeneteket az Univerzumba, és a környezetedbe. Különben megakadályozod, hogy egyértelműen és hatékonyan magadhoz vonzd mindazt, amit szeretnél. Próbáld tudatosítani magadban, hogy amikor ellenzel valamit, tulajdonképpen újrateremted azt. Ha a vizsgázó a 90 tétel közül 85-re felkészült, biztos, hogy arra az ötre gondol folyamatosan, amit nem tud. "Jaj, csak ne azt húzzam..." és persze, hogy azt húzza. Mert minél többet gondol rá, annál inkább magához vonzza. A tételeknél maradva: ha arra gondolna a vizsgázó, amit a legjobban tud, amit nagyon szeretne húzni, akkor sikeresen vizsgázhatna, mert minél többet gondol rá, annál biztosabb, hogy az kerül a kezébe. 
Ha "háborúellenes" vagy, ne úgy tüntess, ne azt mondogasd, hogy "nem akarok háborút", hanem azt kiáltsd világgá: Békét akarok! gondolj minél többet a békére, és az Univerzum a BÉKE rezgéseit érzékeli - tehát ennek megfelelően reagál. Az erőszak erőszakot szül - a szeretet szeretetet. Ilyen egyszerű. És már több ezer éve tudja az emberiség, csak valahogy nem tudatosult a gondolatában. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: