Tornádó sújtotta Dnyipropetrovszk régió több déli települését ezen a héten. Tetőket fújt le, fákat tépett ki, és halak hevertek utána az utakon. Ilyet még sose láttak eddig a helyiek. Volosskoe falu Dnyipropetrovszk közelében szenvedte el a legnagyobb károkat, amiről a Rossiya 24 csatorna számolt be. A tölcsérfelhő 100 méter átmérőjű volt a jelentések szerint, ami mintegy 15 perc alatt eltűnt. A helyiek azt mondták, hogy ilyen időjárási jelenséget eddig csak a televízióban láttak.

Tornádó sújtotta az ukrajnai régiót /VIDEÓVAL!/
Tornádó sújtotta Dnyipropetrovszk régió több déli települését ezen a héten. Tetőket fújt le, fákat tépett ki, és halak hevertek utána az utakon. Ilyet még sose láttak eddig a helyiek. 
Volosskoe falu Dnyipropetrovszk közelében szenvedte el a legnagyobb károkat, amiről a Rossiya 24 csatorna számolt be. 
A tölcsérfelhő 100 méter átmérőjű volt a jelentések szerint, ami mintegy 15 perc alatt eltűnt. A helyiek azt mondták, hogy ilyen időjárási jelenséget eddig csak a televízióban láttak. 
Mintegy 30 ház súlyosan megsérült. Az egyik tetőt hat kilométerre találták meg az épülettől. Egy idős asszony megsérült a betört ablaküvegtől.
Nem csak kövek, de kitépett gázcsövek és kicsavart fák kavarogtak a levegőben. - számolt be a Rossiya 24.
Egy ciklon heves viharokat hozott Dél-Oroszországban is ezen a héten. Köztük az ex-olimpiai városban, Szocsiban is, ahol a szakadó eső áradásokat okozott.
Tornádó sújtotta az ukrajnai régiót /VIDEÓVAL!/
Tornádó sújtotta az ukrajnai régiót /VIDEÓVAL!/
Tornádó sújtotta az ukrajnai régiót /VIDEÓVAL!/
Tornádó sújtotta az ukrajnai régiót /VIDEÓVAL!/
Fordította és közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!via: rt.com
Share To:

Post A Comment: