Ez egy nagyon egyszerű vizualizációs technika, amelyet jó elvégezni bármely meditáció elején. Az a célja, hogy mozgásba hozza energiánkat, megszüntesse az energiaáramlás akadályait, és a fizikai világhoz kapcsolva tartson minket, nehogy „elszálljunk" meditáció közben. / Teremtő képzelet/Vizualizáció: Földhöz rögzítés és az energia áramoltatás ~ Shakti Gawain, spirituális tanítások, spiritualitás, teremtés, teremtő képzelet, tudatos teremtés, vizualizáció, spirituális gyakorlatok, energia gyakorlatok, gyakorlatok,

Teremtő képzelet/Vizualizáció: Földhöz rögzítés és az energia áramoltatás
Ez egy nagyon egyszerű vizualizációs technika, amelyet jó elvégezni bármely meditáció elején. Az a célja, hogy mozgásba hozza energiánkat, megszüntesse az energiaáramlás akadályait, és a fizikai világhoz kapcsolva tartson minket, nehogy „elszálljunk" meditáció közben.
Ülj kényelmesen, egyenes háttal egy széken vagy törökülésben a padlón. Csukd be a szemed, lassan és mélyeket lélegezz, számolj vissza 10-től l-ig, amíg teljesen élnem lazulsz.
Képzeld el, hogy egy hosszú kötél van rögzítve gerinced alsó végéhez, amely folytatódik lefelé, át a padlón és mélyen belemegy a földbe Ha akarod, úgy is képzelheted, hogy olyan ez, mint egy fa gyökere, mely mélyen bele van nőve a földbe. Ezt a kötelet nevezzük "földelő kötélnek".

Most képzeld el, hogy a föld energiája ezen a kötélen át áramlik fölfelé (és ha széken ülsz, jön föl a talpadon), és szétáramlik tested minden részébe, majd kifelé a fejed tetején. Egészen addig lásd ezt, amíg nem érzed, hogy biztos az áramlás. Most képzeld el azt, hogy a kozmosz energiája áramlik beléd a fejtetődön keresztül, bele a testedbe, majd lefelé, a földelőkötélen és lábadon keresztül a földbe. Érezd mind a kétirányú áramlást, és azt is, hogy ezek harmonikusan elegyednek testedben.
Ez a meditáció egyensúlyban tart majd a látomások, fantázia és képzelet kozmikus energiája és a fizikai létsík stabil, földies energiája között... s ez az egyensúly növelni fogja jóllétedet és megjelenítési képességeidet is.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Shakti Gawain: Teremtő képzelet

Share To:

Post A Comment: