Mint ahogy a talpon, úgy a fülön és tenyéren is vannak reflex pontok...Ez a kéz térkép Koreai aku pontokat mutat...ettől függetlenül, masszással....

Tenyér reflexológia
Mint ahogy a talpon, úgy a fülön és tenyéren is vannak reflex pontok...Ez a kéz térkép Koreai aku pontokat mutat...ettől függetlenül, masszással  serkenthetjük a pontokat, és a hozzátartozó szerveket...Olyan mint egy távirányító. Megnyomsz rajta egy reflex gombot és máris hatottál a hozzátartozó szervre..A fájdalmas érzékeny pontok vérellátási, és energia hiányra hívja fel a figyelmet...de az is lehet, hogy energia többlet van ott. Masszírozzuk amíg fáj, ha a fájdalmas szúró érzés a kérdéses zónában elmúlt, akkor a hozzátartozó szerv is rendben...Kitartó fájdalomnál, forduljunk orvoshoz! Megjegyzem, hogy a terápia hatására, lehetünk rosszabbul, de pozitív eseményként értékeljük, mert a gyógyító áram beindult.
Tenyér reflexológia
(A kézen ott a teljes testtérkép.)
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
xfree.hu
Share To:

Post A Comment: