Mostanra felkészültetek kedveseim, hogy megtanuljátok a dinamikáját annak, hogyan fogtok funkcionálni a negyedik és az ötödik dimenzióban....

Mostanra felkészültetek kedveseim, hogy megtanuljátok a dinamikáját annak, hogyan fogtok funkcionálni a negyedik és az ötödik dimenzióban. A magasabb birodalmakban mi egyáltalán nem teszünk úgy, mintha külön lennénk választva egymástól. Minden, amit teszünk, olyan, mintha egy csoportként tennénk, és úgy is beszélünk róluk. Nem úgy mondjuk, hogy "Én ezt és azt tettem". Sokkal inkább úgy fogalmazunk, hogy "Mi ezt és azt tettük" egy csoportként, együttesen. Ez lesz a következő lépésetek kedveseink, hogy megtanuljatok csoporttudatossággal funkcionálni teljesen egyidőben szeretetben és harmóniában, miközben egy lélekként megtartjátok egyéniségeteket. 
Az ötödik dimenzióban a gondolataitok révén azonnal teremtetek. Ha a gondolataid és az érzéseid, vagy érzelmeid nem mindig szeretetteljesek és harmonikusak egyszerre, rombolóan hatsz abban a dimenzióban és ez ott egyszerűen nem megengedett. Ha ez történik, vissza leszel küldve a negyedik, vagy a harmadik dimenzióba mégegyszer, amíg meg nem tanulod kontrollálni a gondolataidat és az érzelmeidet, és nem leszel képes tökéletesen elsajátítani ezeknek a dimenzióknak a tananyagát, akármi is történjék. Ez a kulcsa annak, amiért sokan közületek még mindig a harmadik dimenzióban vannak. Néhányan közületek fizikailag itt vannak a Földön éppen most, mert önként jelentkeztek, hogy eljöjjenek és segítsenek a Föld átalakulási folyamatában, míg mások még mindig azért vannak itt, mert ők még nem alkalmazzák elég mesteri szinten a Föld tananyagát és ez nem elegendő ahhoz, hogy a következő szintre léphessenek. 
Tanterv és Isteni Rend a Magasabb Birodalmakban - El Morya Mestertől
A negyedik dimenzió az utolsó színhely, ahol sokatok számára az alapos tanulás le fog zajlani az elkövetkező 10 - 12 év során. Hamarosan képesek lesztek rá, hogy mesterei legyetek gondolataitoknak és érzéseiteknek, hogy megnyissátok a szíveteket a feltétlen szeretetnek és nemsokára képesek lesztek arra is, hogy személyesen másszátok meg a spirituális létrát, ahogyan sóvárogtok majd azért, hogy magasabb dimenziók magasabb birodalmaiba juthassatok el. Minden egyes magasabb dimenzióban a beavatásnak és a tanulásnak hét szintje létezik; minden szinten a mesterré válás után lehet csak a következő szintre eljutni. Ez azt jelenti, hogy mint lelkek, néhányatok hamarosan az ötödik dimenzióba jut, míg mások közben hússzú ideig halogatni fogják a dolgot. Minden a ti választásotoktól függ. 
Szándékod által, teljes harmóniában és mindenkivel együttműködve el kell sajátítanod a csoportdinamikát és a mesteri csoportmunkát, amíg a harmadik szinten elkezdődik egy tudati-átalakulás a közeli kozmikus jövődben. Ha valakik megpróbálnak véleménykülönbségükkel különválni, nem számít, maximum teremtenek maguknak egy helyzetet, ami majd ideiglenesen visszatartja őket a csúcsra való mászásuk során. Ez az elv minden csoportosulásra érvényes, nem csak a spirituális csoportokra. 
Ezen szavak által csak résre nyitom ki az ajtót kedveseim, hogy egy futó pillantást vethessetek arra a tananyagra, amelyet mesteri szinten kell elsajátítanotok, amíg felülkerekedtek a negyedik dimenzión át az ötödik felé. Habár a Föld 2012-ig tervezte a felemelkedést az ötödik dimenzióba, azt mondom nektek, hogy ez akár hamarabb is bekövetkezhet (Megjegyzés: vagy később is - szerk.Sandal). Ez nem jelenti azt, hogy minden emberrel azonnal és automatikusan meg fog történni. Azok, akik nem kerekednek felül a harmadik és negyedik dimenziós tananyag minden szintjén, vagy vissza fogják tartani magukat, vagy reinkarnálódnak egy másik harmadik dimenziós Földön, egy párhuzamos univerzumban. Ott lesz majd számos választható helyszín, ahová mehetnek azok a lelkek, akik nem most választották a továbbhaladást és azoknak is, akik nem készek belépni a felemelkedés spiráljába. Sok lélek a Földről már ezeken a választható helyeken inkarnálódott az elmúlt 20 év során. 
Sok ember között félreértés van a Földön arról, hogy amikor a bolygó felemelkedik az ötödik dimenzióba, vele együtt "feltétel nélkül"a teljes emberiség fel fog emelkedni. Sokan hibásan gondolják azt, hogy megfogják lovagolni a felemelkedés hullámát az Anyafölddel együtt automatikusan, elegendő előkészületek, lelkiismeretes és érzelmes viselkedés és a beavatás ösvényének bejárása nélkül, annak tudása nélkül, hogy mindenkinek mesterré kell válni. Habár ezidőtájt a felemelkedés lehetősége "feltétel nélkül"mindenki számára megadatik a Földön, de nem lehet csak úgy átugrálni az egymást követő lépéseket, hogy megkapjuk azt. Senki sem jut a csúcsra anélkül, hogy elsőként megszabaduljon az emberi súlyoktól és túljusson a beavatások szintjein, hogy elérje ezt a dicsőséges célt. 
Általánosan elfogadottá vált már, hogy a beavatás útja sosem könnyű, hogy a felemelkedés ajtajai nincsenek szélesre tárva, és a Föld sosem kapott túl sok segítséget, és ti keveseim sem kaptatok még sok kegyelmet. A kegyelem, amit felajánlottak nektek e nagyságos időkben az, hogy (csak) a kozmikus jövőtökben képesek lesztek majd megérteni ennek a teljes, mindenre kiterjedő hatását. Ez a nagy kegyelem most azt ajánlja az emberiségnek, hogy a beavatás útja nem egy versenyfutás. Ez nem egy rövid folyamat; egymásra épül minden beavatás. A kegyelem, amit felajánlottak a bolygón most és az elkövetkező hónapok és évek folyamán az, hogy megkönnyítik és lerövidítik az utatokat. Hogy mennyivel? Ez mindenkinél különböző lesz képességeik, szándékaik szerint, valamint aszerint, hogy hajlandóak-e megnyitni szívüket a Feltétel Nélküli Szeretetnek és Élet Törvényeinek alkalmazására. 
Mert a kormányok és a vallási vezetők által hatalommal való visszaélés és az isteni alapelvek eltorzítása folyik, és sokan közületek szenvedélyesen vágyódtok rá, hogy végre megtapasztalhassátok az igazi szabadságot, kitörve a manipuláció és az uralom egy eltorzított hierarchikus rendszeréből. Nagy többségben most teljesen hátat fordítotok a hierarchia valamilyen fajtájának, akár a spirituális hierarchiának is. Mert a szíveitek még mindig fájdalommal vannak tele a visszaélések miatt, ami nagyon is érthető a nézőpontunkból. 
Mindazonáltal a magasabb birodalmakban, létezik egy spirituális hierarchia rendszer, amely az Isteni rendszerben összetartja az Univerzumot és Isten minden teremtményének működését. Ennek tagadása, hogy ha visszautasítod ezt a hierarchiát, a magasabb birodalmakban nem változtat semmit. Vágyom rá, hogy emlékeztesselek benneteket, hogy mi a magasabb birodalmakban a legnagyobb jó érdekében, a "csak tiszta szereteten"alapuló hierarchia rendszerben funkcionálunk; és ez a legcsodálatosabb kedveseim. 
Az eljövendő időben, ez a hierarchiarendszer lesz megvalósítva a Földön is; ez egyszerűen nem lehet másképp. Ez egy Jóindulatú, Szeretetközpontú és Isteni elv lesz. Azok, akik kormányozni fognak, kizárólag csak kormányozni fognak, mert Isteni joguk lesz a kormányzás. A szellemi tudás szintje, a szeretet és mesteriség nyeri el ezeket a jogokat. Egy Isteni elveken alapuló hierarchia rendszer nem foszt meg benneteket az erőtöktől semmilyen értelemben. Ellenkezőleg, ez a hittudomány terjedését és erőtök magasságokba emelkedését fogja szolgálni. 
Azt kérjük tőletek, hogy hagyjátok el a téves feltevéseiteket és a félelmeken alapuló szellemi hierarchiát. Azt észleljük, hogy sok fénymunkás majdnem-hogy elkötelezi magát mindenféle selejtes hatalmaknak. A magasabb dimenziókban mindenki, beleértve titeket is, és akik a fátyol túloldalán vannak, minden teremtmény a legapróbb rovartól a legmagasabb szintű Istenségig, mind egy hierarchia rendszerben vagyunk. Amikor a következő szintre léptek, úgy találjátok, hogy csoportokban dolgoztok, vagy tanultok. Minden csoport, mindig támogatva van egy az evolúciós létrán magasabban álló tag által. Ez nem azt jelenti, hogy egy valaki felettese másoknak. Végül minden egy és egyik sem jobb a másiknál. Ez egyszerűen csak azt jelenti, hogy igyekvésed kapcsán egy valaki nemsokára elér hozzád, és tanácsadód kíván lenni céljaid elérése érdekében. 
Jelképesen úgy, mint ahogyan ti iskolai osztályokban tanultok azok alatt, akik már korábban elérték a szintet, melyet ti is elértek majd, és felelőssé váltok hierarchikus, vagy tanácsadói pozíciót betöltve a lelkek egy bizonyos csoportjáért, akik még nem érték el azt a szintet, amelyen ti vagytok és a beteljesülés, hogy velük dolgoztok, nagy örömmel tölt majd el titeket. Az evolúció létráját és a tudást kiérdemeljük az élet szolgálatán keresztül. Ez az egyik rejtélyes láncszeme az Élet nagy láncának. Ez az, amiért mi mindig örvendünk, hogy támogathatunk mindannyiótokat. 
Van a magasabb dimenziókban is olyan, amit ti "szabad akaratnak" hívtok. És igen, a szabadság sokkal nagyobb mértékben érezhető, mint a Földön. De köztudott az is, hogy ott nincs szabad akarat vagy szabadság, ahol a visszaélés szabadsága a negativitás energiájával együtt megjelenik, ahogyan ezt lehetővé tették számotokra megtapasztalni a Földön, már hosszú időn át. Kérlek benneteket kedveseim, hogy kezdjétek mérlegelni, hogy mit kíván az uralom megvalósítani. A törlesztés ugyanis nagyon sokba kerül. 
El Morya vagyok, az Isteni Akarat Gyémánt Szívének Őrzője. 
Közvetítette: Aurelia Louise Jones (2001.március)
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: