Stresszes életmódunknak köszönhetően sokaknál jelentkezik a bizonytalan belső nyugtalanság, szorongás. Tippjeinkkel könnyebben leküzdheted ezeket! Van, amikor indokolt az idegesség, stresszes élethelyzetekben, vizsgák, szereplések előtt, magánéleti krízisben. Ám ha a nyugtalanságnak semmi kiváltó oka nincsen, meghatározhatatlan és állandósuló, akkor a következő tippek sokat segíthetnek!

Stresszes életmódunknak köszönhetően sokaknál jelentkezik a bizonytalan belső nyugtalanság, szorongás. Tippjeinkkel könnyebben leküzdheted ezeket!
Van, amikor indokolt az idegesség, stresszes élethelyzetekben, vizsgák, szereplések előtt, magánéleti krízisben. Ám ha a nyugtalanságnak semmi kiváltó oka nincsen, meghatározhatatlan és állandósuló, akkor a következő tippek sokat segíthetnek!

Meditáció
Ülj le, vagy feküdj le, hunyd le a szemed, lazítsd el a karod és a lábad, lélegezz mélyeket, és koncentrálj valami szépre, neked kedves dologra. Az interneten sok vezetett meditációt találsz, ezeket érdemes kipróbálni. Az autogén tréning elsajátítása is jó megoldás lehet.

Nyugtató tea
Keverj össze 60 g golgotavirágot, 20-20 g macskagyökeret és mentalevelet. A keverékből két teáskanálnyit önts le 250 ml forró vízzel, hagyd állni 10 percig, majd szűrd le. Reggel és kora délután igyál meg belőle 2-3 csészényit. 

Forró fürdő
A macskagyökér, a levendula és a szénavirág keveréke szintén segíti az ellazulást. Készíts belőlük főzetet, majd ezt add a fürdővízhez. 10 perc fürdőzés után még pihenj betakarózva 20 percet az ágyban.

Akupresszúra
Hajlítsd a csuklódat az alkar irányába. A kisujj oldalán, a jól kitapintható ín mellett van egy pont, amit ha egy percig masszírozol, feloldhatod a feszültséget. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!via astronet

Share To:

Post A Comment: