A Melchizedekek szerint az egész univerzum az energiák óriási szerkezete. A mai átlagos fizikusok is értik, hogy a kozmosz teljes egészében energiákból épül fel, bár anyagi úton és a bal agyfélteke segítségével magyarázzák. A pszichológusok legalább egy évszázada gondolnak az emberi lélekre, mint „pszichikus energia” által vezérelt lényre. Az a gondolkodás, miszerint a világ energiákból áll, segíthet áttörni saját materialista szokásainkat és általa megváltoztathatjuk azt a nézetünket, hogy kik és mik vagyunk.

A Melchizedekek szerint az egész univerzum az energiák óriási szerkezete. A mai átlagos fizikusok is értik, hogy a kozmosz teljes egészében energiákból épül fel, bár anyagi úton és a bal agyfélteke segítségével magyarázzák. A pszichológusok legalább egy évszázada gondolnak az emberi lélekre, mint „pszichikus energia” által vezérelt lényre. Az a gondolkodás, miszerint a világ energiákból áll, segíthet áttörni saját materialista szokásainkat és általa megváltoztathatjuk azt a nézetünket, hogy kik és mik vagyunk. Abban is segíthet, hogy még a hétköznapi materiális valóságunkra is úgy gondolhassunk, hogy az nem áll semmi másból, csak energiahullámokból.
Világunk minden szilárd dolga - az épületek, hegyek, számítógépes alkatrészek, emberi testek - tulajdonképpen sokféle különböző hullám komplex összetétele.
Emlékezzünk csak, minden egyes dolgot egészen a magasabb dimenzionális valóságokban élő személyig, a saját Merkaba energiamezeje egyesít, mely egyaránt biztosítja egyéniségét és a másokkal való egységét. Így elmondható, hogy minden egy összetett hullám, ami összeszervezi és harmonizálja a kisebb hullámokat, amik összegyűlnek és átfutnak rajta. Az ilyen szervező hullámot vagy hullámformát szoliton hullámnak nevezzük. Egy szoliton hullám tartalmazza és egyben tartja a sok alárendelt hullámformát és megadja a hangnemet vagy alapvető jellemvonást a befolyása alatt lévő hullámrendszernek. Olyan összetett entitások, mint az emberi test, a galaxisok vagy a dimenziói felhangjai mind egyszerűbb hullámrendszerekből épülnek fel. De bármilyen szinten is vizsgálódunk, nem látunk mást, csak hullámokat és hullámokon belüli hullámokat - olyan Merkaba energiamezőket, melyek nagyobb Merkaba-mezőkben vannak.
Például, az emberi test látszólag szilárd és folyékony anyagokból áll - izmokból és csontokból, kristálytiszta vízből és vérből. De a test minden aspektusa rendelkezik egy rá jellemző ritmikus pulzálással. A ritmikus pulzálás vagy ismétlődő ütem megegyezik egy rezgő frekvenciával. A frekvencia csupán annyit tesz, hogy a pulzálás vagy ütem milyen gyakran ismétlődik. A Föld forgásának frekvenciája huszonnégy óránként egy ütemet tesz ki. A testben a legismertebb pulzusokat a szív verésének gyakorisága, a lélegzés ritmusa és a menstruációs ciklus adja. De létezik egy másik ritmus is, melyben az agy gerincvelői folyadékot bocsát ki, de az agynak vannak különböző frekvenciái, a sok ciklus pedig - melyek előállítják és feloldják a számtalan biokémiai anyagot - felépítik biológiai létezésünket. És mindezen felül, minden szerv, minden sejt kis elektromágneses mezőket bocsát ki, mely a fajtájuknak és maguknak megfelelő speciális ütemben pulzálnak; ezen kívül minden atom elektromágneses egyensúlyban van az őket megformáló részecskék és hullámok különböző vibrációs tulajdonságaival. Röviden, a testünk egyáltalán nem csontokból, izmokból és folyadékokból áll, hanem ezekből a megszámlálhatatlan ritmusok és hullámformák koordinációjából, melyek teljes harmóniában vannak hangszerelve, a rezgő élet szimfóniáját adják elő. A tudósok kezdenek így gondolni testünkre és kezd elterjedni az a gondolat, miszerint egyetlen hullám vagy frekvencia rendszerezi az összes hullámformát. A jövő biológiája és gyógyszeripara a hullámformák tudománya lesz.
Ami igaz az anyagi természetünkre, az elmondható a spirituális természetünkre, a kozmoszunk multidimenzionális szerkezetére és az egész Létezésre is. Minden hullámokból és hullámokon belüli hullámokból áll, a hullámok hullámokat kereszteznek, a hullámok hullámokon uralkodnak. Létezik egy hullámforma, mely idővel körbeveszi mindannyiunk életét - egy egyszerű pulzus, ami születésünkkor keletkezik és halálunkkor csendesedik el -, valamint van egy nagyobb, kiterjedtebb hullám, ami egy nagyobb létezés szempontjából fogja körül és hordozza magában egyéni életünket, ez pedig életről életre, ismeretlen dimenziókba és azokon át tartó utazásaink során kísér el minket. Ez nagyobb élet, mint az egyéni Merkaba-mezőnk, olyan, amiről tudnunk kell. Ezek a magasabb dimenziós hullámok nem egyszerre és ugyanúgy mozognak, mint ahogy az összes biológiai ritmus teszi, hanem úgy vesznek körül minket, amit lehetetlen elképzelni anélkül, hogy ne élnénk át. A tudatosságunk a magasabb dimenzionális hullámformákhoz való kiterjesztéséhez vezető út, ha fizikai testünket a pulzálásai és energiái által tapasztaljuk meg.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!F: Bob Frissell

Share To:

Post A Comment: