A videó 1943-ban készült Szibériában, és állítólag egy mammutot láthatunk rajta. A mammutok 4-5 millió évvel ezelőtt jelentek meg és az utolsók körülbelül 3600 évvel ezelőtt haltak ki a tudósok és a régészek szerint. Ezen a videón azonban állítólag egy mammutot láthatunk és a videó pedig 1943-ban készült. Nem tudni, hogy a videó igazi-e vagy csak egy jól elkészített hamisítvány, de az biztos hogy elég eredetinek tűnik.

A videó 1943-ban készült Szibériában, és állítólag egy mammutot láthatunk rajta. A mammutok 4-5 millió évvel ezelőtt jelentek meg és az utolsók körülbelül 3600 évvel ezelőtt haltak ki a tudósok és a régészek szerint. Ezen a videón azonban állítólag egy mammutot láthatunk és a videó pedig 1943-ban készült. Nem tudni, hogy a videó igazi-e vagy csak egy jól elkészített hamisítvány, de az biztos hogy elég eredetinek tűnik. Sokan azt mondják, hogy egy elefántot láthatunk a videón, de egyszerű észrevenni, hogy ez az állat teljesen más mint az elefánt hiszen szűrös, és a feje is másabb valamivel. 
Az állat egyértelműen mammutszerű, szóval már csak az a kérdés hogy vajon igazi-e a felvétel vagy nem.

 Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!netextra
Share To:

Post A Comment: