Eladó: Miben segíthetek? Vásárló: Hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne a folyamaton? Eladó: Készen áll az indulásra? Vásárló: Készen állok. Mit kell először tennem? Eladó: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta?/ SZERETET-program installáció (képzelt párbeszéd) ~ szeretet, párbeszéd, fényörvény, spiritualitás, egyéb,


Eladó: Miben segíthetek?
Vásárló: Hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne a folyamaton?
Eladó: Készen áll az indulásra?
Vásárló: Készen állok. Mit kell először tennem?
Eladó: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta?
Vásárló: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni, miközben ezek futnak?

Eladó: Milyen más programok futnak?
Vásárló: Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés.
Eladó: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a rendszeréből. Felül fogja írni az Alacsony Önértékelést is saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak. Viszont a Haragot és a Neheztelés-t teljesen ki kell kapcsolnia. Megakadályozzák a Szeretet installálását. Ki tudja kapcsolni?
Vásárló: Nem. Segítene?
Eladó: Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.
Vásárló: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?
Eladó: Igen, de ne feledje, önnek csak az alapprogram van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.
Vásárló: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba - A program nem fut
külső egységeken." Most mit tegyek?
Eladó: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretetprogramot Belső Szíveken való futásra tervezték, de az ön Szívén még nem futott. Magyarul ez annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell szeretnie, mielőtt másokat szerethetne.
Vásárló: Most mit tegyek?
Eladó: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak, Felfedezem az Értékeimet, Tudomásul Veszem a Korlátaimat.
Vásárló: Rendben, kész.
Eladó: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát is, hogy soha ne jöhessen újra elő.
Vásárló: Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. A Béke meg az Elégedettség bemásolja magát mindenfelé.
Eladó: Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog, mielõtt letennénk. A Szeretet ingyenes program. Továbbítsa mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Õk is megosztják majd másokkal, és visszajuttatnak viszonzásul önhöz új és izgalmas változatokat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: