Neved titkos, ki nem mondott vágyaidról is árulkodnak. A belső álom szám pedig azt is megmutatja, milyennek látnak mások. Írd le a neved mássalhangzóit, alá, hogy melyiknek mennyi az értéke, majd add össze a számokat. A kapott – legtöbbször – kétjegyű szám számjegyeit is add össze, hogy végül egyetlen szám maradjon. / Számmisztika: belső számod megmutatja, mi a legtitkosabb vágyad ~ számmisztika, hírek, fényörvény, ezotéria, tesztek, spirituális teszek, önismeret

Számmisztika: belső számod megmutatja, mi a legtitkosabb vágyad
Neved titkos, ki nem mondott vágyaidról is árulkodnak. A belső álom szám pedig azt is megmutatja, milyennek látnak mások. 
Írd le a neved mássalhangzóit, alá, hogy melyiknek mennyi az értéke, majd add össze a számokat. A kapott – legtöbbször – kétjegyű szám számjegyeit is add össze, hogy végül egyetlen szám maradjon. Kivétel a 11 és a 22, amelyeknek önálló jelentésük van.

A betűk értéke
1 = J S – Energiaforrás, kezdeményezőkészség, kreativitás
2 = B K T – Szépség, kultúra, igazság, becsület
3 = C L – Megvilágosodás, szentháromság, kommunikáció, túlzások, szerencse
4 = D M V – Biztonság, stabilitás, otthon, építés, makacsság
5 = N W – Bizonytalanság, Kétség, változékonyság, humor, gyors gondolkodás
6 = F X – Béke, harmónia, művészetek, visszavonulás, önfejűség, barátság, szerelem
7 = G P Y – Spiritualitás, bölcsesség, filozófia, empátia, meditáció, intuíció
8 = H Q Z – Igazságérzet, erő, pénz, akarat, kemény munka
9 = R – Dominancia, misztikum, szabadság, reform, viták, emberi jogok, végzet


A belső számod

1.
Vezető szeretnél lenni, aki másokat irányít. Akit bátorságáról, kezdeményezőkészségéről és ötleteiről ismernek. Ugyan folyamatosa haladsz előre, de sokszor, akár alaptalanul is elégedetlen vagy. Sokan agresszívnek és túlságosan magabiztosnak tartanak.

2.
Együttműködő vagy, szereted a szoros és fontos kapcsolatokat, a magánéletedben és a hivatásodban is. Te vagy az örök békítő, rugalmas, laza, könnyen barátkozó. Gondolkozz el rajta azonban, hogy ez mennyire csak a felszín.

3.
Művészi alkat vagy, szívesen lennél író, festő vagy zenész. Figyelsz a belső érzéseidre, illetve azok kifejezésére, és az élet élvezetére. Vágysz a népszerűségre, hogy szeressenek és nagyra értékeljenek.

4.
Tökéletes feleség, anya, munkaerő és barát lennél, akire mindig lehet számítani. Szereted a rendet és a kiszámíthatóságot. Pedáns vagy, tele tervekkel, illetve a tervekhez kapcsolódó megvalósíthatósági forgatókönyvekkel, amelyeket aztán pontról pontra be is tartasz.

5.
Szabadságra vágy és felelősségek nélküli életre. Keresed a kalandot és vágyod az ismeretlent. Sok időt töltesz álmodozással, a „mi lett volna, ha” játékával.

6.
Tökéletes család és idilli otthon – ezek a te álmaid. Szerető férj (feleség), jól nevelt gyerekek, pedáns háztartás. És ott állsz, mindennek közepén te.

7.
Tanulásról álmodozol, amikor végre magadban lehetsz, és senki nem zavar. Majd arról, hogy a megszerzett ismereteket továbbadd, taníts másokat, vagy hogy papként urald a misztikumot.

8.
Üzleti, politikai sikerekre, hatalomra és irányításra vágysz. Szeretnél egy felelős pozíciót, amit elismernek – veled együtt. Állandóan lázadsz, ki akarsz törni, mindig többet és többet akarsz.

9.
Te vagy az önzetlen humanitárius, aki arra vágyik, hogy másokon segítsen, hogy hasznos tanácsokkal szolgáljon mindenkinek – annak is, aki nem kéri. Vágy arra, hogy bölcsnek lássanak, és szomjazzák a tudásodat.

11.
Igazi idealista vagy, aki fényt vágyik vinni a sötétségbe. Hiszed, többről szól az élet, mint amit ismerünk vagy bizonyítani tudunk, és te szeretnéd onnan fentről az igét küldeni, hogy mások megvilágosodjanak.

22.
Ábrándképeidben te vagy mindenek mozgatója, monumentális projektek irányítója, akit az foglalkoztat, mit lehetne tenni a világért. Valószínűleg a hatalmas jutalom és elismerés is izgatja a fantáziád.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

anna.hu
Share To:

Post A Comment: