Egy 2008-ban talált leletről van szó. Pontosabban egy óra gyűrűről (vagy ékszeróra) amit egy 400 éves kínai sírban találtak.Shangsi városában...


Svájci óra egy 400 éves sírbanSvájci óra egy 400 éves sírbanEgy 2008-ban talált leletről van szó. Pontosabban egy óra gyűrűről (vagy ékszeróra) amit egy 400 éves kínai sírban találtak.Shangsi városában régészekkel készítettek dokumentumfilmet, ekkor felfedezték fel az aprócska, gyűrű méretű órát.
- Amikor megpróbáltuk eltávolítani a koporsó körül a földet, belőle egy kis darab fémes hanggal a földre esett. - mondta Jiang Yanyu, az egyik kutató. 
- Felvettük a tárgyat a földről, és úgy láttuk, hogy az egy gyűrű lehet. Miután eltávolítottuk róla a földet és tovább vizsgáltuk, megdöbbenve láttuk, hogy ez valójában egy óra.
Svájci óra egy 400 éves sírbanAz óra 10:06-kor állt le, a hátuljára a "Swiss" feliratot vésték - írja a People's Daily.
Helyi szakértők nem értik a dolgot. Meg vannak győződve arról, hogy a sír háborítatlan volt, mióta 400 évvel ezelőtt a Ming dinasztia idején ide temetkeztek.
Azóta rengeteg ún. tudós próbálta befeketíteni a leletet, hamisítványnak beállítani. Annyi pletykát elhintettek, hogy már nem tudni mi is az igazság. Rengeteg olyan zavarba ejtő lelet van a Földön ami bizonyítékul szolgálhat az időutazásra, és hogy ezeket egyes csoportok nem szívesen tennék nyilvánossá.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


kisalfold.hu
Share To:

Post A Comment: