Te is biztos kaptál vagy vettél olyan tárgyat már, ami után rossz kedved lett, negatív energiákat észleltél magad körül vagy rémálmok kezdtek gyötörni. Nem benned van a hiba, csupán azzal, amit kaptál... A tárgyak az emberek mindennapi részeivé váltak. Többségük mégsincs tisztában a tárgyak, illetve a hozzájuk tartozó energiák hatásaival.... / Spiritualitás V.: Kódolt tárgyak és kis kapuk ~ életmód, spirituális tanítások, spiritualitás, tudatosság, tárgyak, fényörvény,

Spiritualitás V.: Kódolt tárgyak és kis kapuk
Te is biztos kaptál vagy vettél olyan tárgyat már, ami után rossz kedved lett, minden balul sült el, negatív energiákat észleltél magad körül, vagy rémálmok kezdtek gyötörni. Nem benned van a hiba, csupán azzal, amit kaptál...
A tárgyak az emberek mindennapi részeivé váltak. Többségük mégsincs tisztában a tárgyak, illetve a hozzájuk tartozó energiák hatásaival. Persze lehet rá legyinteni, hogy "De ez csak egy tárgy". Igenám, de ha kódolva, befolyásolva van egy tárgy, akkor az rád is, és környezetedre is hatással lehet. És nem pozitív értelembe véve...

Kódolt tárgyak és kis kapuk

Az utóbbi évek tapasztalataiból kiindulva írtam össze az alábbi kategóriákat.


1. Egyszerű, emberi energiákkal telített tárgyak

Az emberi energiákkal telített tárgyak kategóriába sorolható minden olyan tárgy, amit megveszel esetleg boltban. Mivel sok ember nyúlkál nap, mint nap a polcokon lévő termékekhez, főleg ajándéktárgyakhoz, így érdemes tisztítást kérni rá, miután hazavitted. 
Ezt saját szavaiddal kérheted Mihály arkangyaltól. Nem kell hozzá hókuszpókusz. Kérd meg, hogy távolítson el róla minden emberi energiát. Át is füstölheted (akár bármilyen indiai - vagy egyéb - füstölővel, vagy palo santoval). Ezután mivel te magad használod, így már csak a te energiád lesz "rajta". 


2. Régi tárgyak

Spiritualitás V.: Kódolt tárgyak és kis kapuk
Sokan megtartanak a szüleik, rokonaik halála után dísztárgyakat, bútorokat. Viszont nem biztos, hogy ez annyira szerencsés. Mivel ezek a tárgyak az elhunyt személyhez kötődnek energetikailag.
Előfordulhat, hogy a lélek a halála után is kötődik egy-egy tárgyhoz (ahogy helyhez is szoktak kötődni), ezért sem ajánlott megtartani.
Ahogy egy fénykép is egy adott pillanat energiáját örökíti meg, úgy ezek a tárgyak is az elhunyt személy utolsó pillanatainak energetikáját tárolják el.
Ezért nem érdemes használtan ruhát vásárolni sem. Csak egy eset a sok közül, melyet még nekem mesélt egyik ismerősöm: Használtan vett ruhát a gyerekeinek. Az egyik gyerekének rémálmai kezdődtek, miután felvette a ruhát. A ruha (ami egy pizsama volt) egy olyan gyereké volt előzőleg, akit megöltek. A rémálma után a gyereknek reggelre vérfoltos volt a ruhája, pont ott, ahol "álmában" a gyereknek. A ruha ezután kidobásra került.
A szülőkről, rokonokról emlékezz meg inkább mindennap. Gyújts egy gyertyát, vagy nézegess fotókat. A múlt tárolásával csak te is a múltban ragadsz és nem a jelenre fogsz összpontosítani. Nem beszélve a sok gátló energiáról, amiket ezek a tárgyak hordoznak.
A régi dolgok meggátolják és lelassítják a spirituális energiád áramlását, lényed kibontakozását, kreativitásodat.
Rendezz nagytakarítást! Szabadulj meg minden régi dologtól, ami körülvesz és csakis új dolgokkal vedd körül magad. Meglátod, felszabadultabbnak és energetikusabbnak fogod magad érezni.

3. "Átjárók", "kapuk" és befolyásolók

Mástól kapott tárgyakkal nagyon vigyázzunk, hiába adta valaki jószándékkal. Mivel a tárgy kapcsolódva van azzal a személlyel is, akitől kaptuk, előfordul, hogy a tárgy kapuként, átjáróként kezd funkcionálni, és azon keresztül átjönnek hozzánk olyan energiák, amelyek éppen a másik személyt körülveszik. Az energiákon túl átjöhetnek különböző entitások is, amelyet nem szeretnénk otthonunkba látni. 
Egyes tárgyak olyan energiákat küldhetnek felénk a másik személytől, melyek által átvesszük a negatív energiáit, esetleges viselkedés változást tapasztalhatunk, rossz közérzetet, rémálmokat. 
Ha ilyen eset áll fent, akkor érdemes lehívni Mihály arkangyalt, és kérni a másik személy tárgyhoz való kötődésének elvágását, és teljes energetikai tisztítását. Illetve füstölővel is áttisztíthatod utána fizikális szinten. Ezután kérj a lakásodra is energetikai tisztítást, és magadra is.

4. Bevonzó tárgyak

Spiritualitás V.: Kódolt tárgyak és kis kapukNéhány tárgynak meg van az úgynevezett bevonzó hatása is. Tudom, nagy népszerűségnek örvend például halloweenkor kifaragott tököt, vagy boszorkányokat kirakni. De pl.ezek a tárgyak bevonzzák a negatív entitásokat a lakásba. Hiába "csak" tárgyak. A faragott tökök a démonokat, a boszorkányok pedig a boszorkányokat... (akik amúgy is nagyon aktívak a halottak napja és mindenszentek időszakában). Ugyanígy kerüld lehetőleg a halálfejes és a szellem alakos tárgyakat.


Nem árt tisztában lenni egy-egy dolog szimbólum értékével, mielőtt megvesszük és kihelyezzük lakásunkban, mert nagyban befolyásolhatják spirituális életünket.
Megjegyzés: Negatív entitások kivédése érdekében érdemes a lakásban barkát tartani (minden helységben).


5. Kódolt tárgyak

Utoljára hagytam az általam kódolt tárgyaknak nevezett kategóriát. Ezek olyan dolgok lehetnek, melyeket még a készítéskor, vagy egy másik személy közelében lévő negatív entitások "lekódolnak" szándékosan.
A kódolt tárgyakat csak az veszi észre, aki már járatos bizonyos spirituális képességekben.
Az utóbbi években sajnos én több olyan dolgot is kaptam, melyek leblokkolták a spirituális képességeimet (hallás/látás/érzékelés). És volt rá példa is, hogy (belső fizikailag, vagyis nekem fizikális beszéd szinten...) az őrangyalom felhívta rá a figyelmem, hogy váljak meg tőlük, mert akadályoznak. Így tettem és érdekes módon utána "vissza is állt" minden spirituális képességem újra.
A kódolt tárgyaknak elsődleges szerepük, hogy eljussanak olyanokhoz, akik spirituális képességek birtokában vannak és leblokkolják a képességeiket, ezáltal visszahúzzák őket; vagy leblokkoljanak olyanokat, akik még ébredő státuszban vannak.
Hiába a tisztítás, a füstölés, ezeket a holmikat nem lehet "kikódolni".
Egyetlen egy esetben tudtam eddig egy kódolt kristályt "feloldani". A kristályt, mint kiderült a készítés során kódolták le (annál a személynél, akitől megvettem). Miután megkaptam, erős taszítást éreztem vele kapcsolatban. Nem akartam hordani, sem a kezemben fogni. El is tettem egy fiókba. Már azon gondolkoztam, hogy eladom, vagy kidobom. Ezután egy kis angyali segítséget kapva, a négy elemet használva tudtam csak "kikódolni". A kristály szerencsésen kibírta mindegyiket (azért írom, hogy szerencsésen, mert vannak olyan ásványok, melyet nem tolerálják pl. a vizet).
Sajnos mindegyik tárgynak egyedi kódolása van, így mindegyiknél más és más a "jelszó". Minthogy mindegyik zárhoz csak egy kulcs való.
Ha úgy érzed van olyan tárgy a lakásodban, ami befolyásolja a spirituális képességeidet, akkor ne sajnáld, kukába vele. Amint megszabadulsz tőle, minden visszaáll a régi kerékvágásba. 

Csak saját vagy új

Természetesen vannak segítő energiájú tárgyak is. De ezekről majd bővebben egy másik fejezetben lesz szó.

Spiritualitás V.: Kódolt tárgyak és kis kapukHa díszíteni szeretnéd lakásodat, akkor személyes meglátásom, hogy inkább saját készítsű holmikkal, vagy inkább újonnan vásárolt cuccokkal tedd.
Ha te magad készíted otthoni dekorációidat, használati tárgyaidat, azzal fejleszted kreativitásod és örömmel töltöd fel belső gyermekedet is. A végeredmény pedig csodás pozitív boldogság.
Az új ajándéktárgyaknál mindenképp hallgass a megérzéseidre, sugallataidra! És tisztítsd meg a vásárlás után (az 1.pontban említett módszerekkel).
Kapott ajándékoknál tedd ugyanezt. Ha a fentebb említett blokkolások valamelyikével találkozol, akkor tégy belátásod és szabad akaratod szerint.
Tanulj meg elengedni és nem kötődni a tárgyakhoz. Spirituális életed és fejlődésed sokkal nagyobb kincs bármilyen terméknél, ajándéktárgynál!
(Az írást csak szerző ill. forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Kapcsolódó cikk: Spiritualitás I.: Mi a spiritualitás? Mi a különbség a spiritualitás és a vallások között?
Spiritualitás II.: A spiritualitás és a pénz 1.rész
Spiritualitás III.: Isten létezése

Spiritualitás IV.: A spirituális vagy tudatos életmódot élők és környezetük reakciója
Share To:

Post A Comment: