Bizonyos időközönként érdemes un. tértisztítást végezni, vagyis lakóhelyünket energetikailag is megtisztítani. Ha új lakásba költözünk, akkor az előttünk ott lakók energiáit semlegesíti, feloldja az ott történt rossz kimenetelű eseményeket, történéseket.

Bizonyos időközönként érdemes un. tértisztítást végezni, vagyis lakóhelyünket energetikailag is megtisztítani.
Ha új lakásba költözünk, akkor az előttünk ott lakók energiáit semlegesíti, feloldja az ott történt rossz kimenetelű eseményeket, történéseket.
De ha már régóta ott lakunk, akkor is érdemes időnként tértisztítást végezni, hiszen a velünk történt rosszként megélt események, például haláleset, veszekedések, viták energiái lenyomatként megmaradnak a térben.
Erre léteznek nagyon egyszerű módszerek, az első a sóval történő tisztítás:
Tengeri só szükséges hozzá, melyet a lakás padlóján szétszórunk. Több órán keresztül így hagyjuk, 12-24 órán keresztül, majd felseperjük és kidobjuk, vagyis eltávolítjuk a lakáson kívülre.
Másik módszer a füstölő alkalmazása. Ennél lényeges, hogy természetes alapanyagból készüljön, ne szintetikus összetételű legyen. Legjobb a kézzel sodort, eredeti füstölő.
Harmadik javaslat: gyertya égetése. A lángnak, tűznek ugyanis tisztító hatása van.
Negyedik: a lakás vízzel való meghintése. Ez a víz valamilyen szertartás során legyen előzetesen felajánlva, lehet keresztényeknél használatos szenteltvíz, vagy a hindu, buddhista puja (szertartás) során felajánlott víz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!lettudatos.com
Share To:

Post A Comment: