E gyakorlat révén kapcsolatba kerülhetsz a földdel, esetenként a földből kiáramló energiákkal. Figyelmed a test alsó részeire összpontosul és a csakra gyökere aktivizálásra kerülhet. Végbemegy a földdel való energetikai kicserélődés. A föld régi energiákat fogad magába, azokat megváltoztatja és továbbadja, amire az adott pillanatban szükséged van, majd visszaveszi tőled. / Spirituális gyakorlatok: Földelés és földi energia ~ energia gyakorlatok, fényörvény, hírek, spirituális gyakorlatok, spiritualitás, leföldelés, földi energia, energiák,

A gyakorlat célja

E gyakorlat révén kapcsolatba kerülhetsz a földdel, esetenként a földből kiáramló energiákkal. Figyelmed a test alsó részeire összpontosul és a csakra gyökere aktivizálásra kerülhet. Végbemegy a földdel való energetikai kicserélődés. A föld régi energiákat fogad magába, azokat megváltoztatja és továbbadja, amire az adott pillanatban szükséged van, majd visszaveszi tőled.

Affirmáció

Ebben a pillanatban ezen a helyen vagyok és mindkét lábbal a földön állok.


Gyakorlat lefolyása

Ülj le kényelmesen egy székre, egyenesíts ki a hátadat, fejedet egyenesen tartsd fel, majd álladat egy kicsit told előre. Mindkét lábad szilárdan a földre támaszkodik, megközelítőleg a vállak egymástól való távolsága szélességében. Bezárhatod a szemed vagy akár nyitva is hagyhatod.
Érzékeld, hogyan érzed magad egy adott pillanatban és tudatosítsd magadban, hogy egy széken ülsz. Figyelmedet tereld a medencéd aljára és nyugodtan és mélyeket lélegezz a terület belsejébe. Ne siess és találj rá a saját ritmusodra.
Képzeld el, hogy a medencédből, esetenként a farcsontból fokozatosan egy gyökér nő ki, amely a földdel való elvont kapcsolatot szimbolizálja. Ez a kapcsolat először a testedből indul ki, majd továbbömlik a téren, a mennyezeten és a hálószobán, a pincén és a többi sokféle földi rétegen. Hogyan veszed észre az eltérő tereket és földi rétegeket? Milyennek tűnnek számodra abban a pillanatban és milyen emóciókkal hozod kapcsolatba azokat? Ne értékeld, amit érzel vagy látsz, egyszerűen csak tárulj ki az érkező képeknek, esetenként érzéseknek.
Hogyan néz ki személyes kapcsolatod a földdel manapság? Van-e valamilyen színe, meghatározott struktúrája vagy konzisztenciája, nagysága? Változik-e a formája színe vagy struktúrája a föld belsejébe vezető úton? Vannak-e o-lyan területei, amelyekben az energia könnyen vagy nehezen áramlik?
Eljátszadozhatsz a színekkel, nagysággal földelésed jellegével és kipróbálhatod, hogy például egy másik szín hogyan jelenik meg ebben a pillanatban. Egy kicsit terjeszd ki a gyökereidet, majd újra sűrítsd össze azokat és figyeld meg, mi történik közben. Ha nem érzel vagy nem észlelsz semmi rendkívülit, akkor semmi sem történik, egyszerűen folytasd tovább a gyakorlatot és semmiképpen sem elégedj meg eny-nyivel. Ha olyan érzésed támad, hogy már eleget gyakoroltál, akkor alkalmazkodj saját földelésed jelenlegi pillanatához. Arról van szó, hogy jól és biztosnak érezd magad. Ehhez a kezedet mint segédeszközt használhatod.
Képzeld el, hogy saját keresztneved és vezetékneved értelmében írsz, leírod a földelés mai napjának dátumát és azt teljes mértékben elsajátítod. Engedd áramlani a földi energiákat felfelé a saját testedben és az egész energetikai mezőt azzal töltsd ki.
Azok a gondolatok és érzések, amelyekre ebben a pillanatban nincs szükséged, egyszerűen földeld el. A föld mindent magába fogad, mérlegelés nélkül és visszaadja neked a transzformált energiákat. Ne feledkezz el lélegezni és maradj egyenes háttal ülve, laza testtartásban.
Van-e a földhöz valamilyen kívánságod vagy kérdésed? Fogadd magadba a felülről érkező speciális adományt vagy választ. Tölts tele a testedet és energiameződet a föld energiáival és ezért mondj köszönetet a földnek.
Fokozatosan lazítsd el a belső koncentrációdat és egy kicsit mozgasd meg a testedet. Amikor már messzire eljutsz, mozogj többet, állj fel és új földelésed tudatában haladj végig a helyiségben. Milyen érzés? Még egy pillanatig használd ki a keletkezett érzéseket.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!Csakra-gyógyászat
Share To:

Post A Comment: