NEVE JELENTÉSE: "testvér" NEVÉNEK EJTÉSE, ÍRÁSA: Sandalphon, amit helyesen "Sándálfonnak" kell ejteni. Az emberek sokszor ejtik és írják sz-el a nevét

NEVE JELENTÉSE: "testvér"
NEVÉNEK EJTÉSE, ÍRÁSA: Sandalphon, amit helyesen "Sándálfonnak" kell ejteni. Az emberek sokszor ejtik és írják sz-el a nevét.
/A vallási írásokkal ellentétben se ő, sem Metatron nem emberből lettek felemelve arkangyalokká, mivel az arkangyalokat a Teremtő teremti meg. Minden arkangyalt külön feladatkörrel!/
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: egészségileg károsult gyermekek, koncentráció, virágkötők, ajándékok és jótékonykodás, hajléktalanok, törvény, matematika, szülésznők, zene, játékosság és játékok (társasjátékok és videojátékok), ima, kirakójáték, rejtvények, titkok, iskolai vizsgák, meg nem született gyermekek, fiatalok.
TÁRSULT NEVEK: Sandal, Sandalfon, Sandolfon, Szandalfon (de nem így írják és ejtik!)
ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSI KINÉZETE: Nőként jelenik meg, hosszú derékig érő barna hajjal, barna szemmel. Mivel hozzátartozik az Élet Virága, így megjelenhet az is vele együtt. 
MENNYEI FELADATKÖREI: Nyugtatni, felvidítani, megkönnyíteni a lelkeket zenén és képzelőerőn keresztül. Ő a Mennyek fő múzsája.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor egyensúlyt szeretnél teremteni a munka és a szórakozás között. Nem minden munka nehéz, és nem minden játék segít jól eltölteni az idődet. A kettő közötti arany középutat egy harmóniával teli élet adhatja meg.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: szeretetbeli kötődés, vidámság, eszesség, koncentráció, kíváncsiság, elhivatottság, nagylelkűség, hála, harmónia, szerénység, szeretet, játékosság.
LEBONTJA: unalom, depresszió, ingerlékenység, féltékenység, magány, idegesség, elhagyatottságérzet.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): meleg (vagy forró)/ egyforma/levegő.
SZÁRNYAI: fehér és barna, de ritkán mutatja meg őket.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: hosszú fehér vagy rózsaszín (szoknyás) egyberuha /vagy tollakkal díszített egyberuha/.
IKONOK: gyermekjátékok, cukorka, ünnepségek, hárfa, becsomagolt ajándékok.
EGYÉB JELLEMZŐK: Arkangyali pecsétje az Élet Virága, mivel az Élet Virágának őrzője, így kapcsolódik hozzá a szakrális geometria is. Különlegessége abban rejlik,hogy két fénysugárral rendelkezik (így teremtették). 
ÁLLATOK: farkasok, madarak, kutyák, macskák, vidra
SAJÁT ÁLLATA: farkas (Neve: Luna)
NÖVÉNYEK/GYÜMÖLCSÖK:  rózsa, édes borsó, eper, málna, szeder, meggy, cseresznye, citrom, saláta,  ananász, 
TÁRGYAK: vidámparkok, cukorka, képregények, játékok (társasjáték, gyermek, videó), ajándékok, füves területek, nevetés, palacsinta, játszóterek, kellemes meglepetések, titkos átjárók, iskolaépületek, virágok, becsomagolt ajándékok.
BOLYGÓ: Vénusz
NAP: péntek,szombat.
ÉVSZAK: tavasz, nyár
TERMÉSZETI ERŐ: tűz, levegő.
FÉMEK: réz.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: rózsakvarc, türkiz, gránát, lila achát, hegyikristály
FORMÁK: lágy körvonalak.
CSAKRÁK: szakrális, szív.
ZENEI HANG: G.
HANGSZEREK: minden hangszer, különösen együtt egy szimfonikus zenekar vagy zenekar.
SZÍNEK: fényes vidám színek, piros és rózsaszín (vagy pink,lila), vagy kék (inkább türkiz)
SZÁM: 3
ILLAT: rózsa, virágos, füves területek, eper, édes borsó.
ILLATTÍPUS: rózsa, virágos, a szív és az otthon édes illatai (sütik és lepények stb.) 

Hogyan lépj kapcsolatba Sandalphonnal:
A tisztán hallók a legszebb melodikus hangon megszólaló szerenádot hallhatják hozzájuk szólni a mennyből. Játékos, mégis halk szavú, ez az arkangyal szereti a szórakoztató és alkalmi beszélgetéseket. A legcsodásabb angyal, akivel a kezdő tisztán hallók találkozhatnak. Hangja szeretetteljes és vidám, kivéve ha Mihály is jelen van. Mihály elég erős hatással van testvérére, a pajkos gyerek énjét hozza elő Sandalphonból.
Ha tisztán érzékelés útján lépsz kapcsolatba Sandalphonnal, megdobogtathatja szíved. Jó kapcsolatban áll Cupidóval, így ha vele dolgozol lelkesítő és a „világon minden rendben van’ érzések jöhetnek elő belőled. Ugyanakkor imádja a védencei hasát csiklandozni, úgyhogy nevetésben nem lesz hiány. Még azoknak is megtalálja a csiklandós pontját, akik amúgy azt hiszik, hogy nem is csiklandósak. Szeret kapcsolatba lépni az emberekkel, hogy kihozhassa belőlük gyermeki énjüket.
Ez a tündöklő és cserfes angyal a fiatalság és életerő tökéletes képviselője. Bár a mennyei lények szépsége felülmúl minden emberi szépséget, Sandalphon szépségével nem vetekedhet senki. (Abban is biztos vagyok, hogy Mihály játékosan vitába szállna ezzel az állítással.-C.Lysette) Kezdő tisztán látók nem tudnak kitérni előle, Sandalphon személyisége átragyog, magához vonz és nem ereszt addig, míg az együttérzésről, jótékonyságra. és szeretetről szóló üzenetei gyökeret nem eresztenek benned.
Az álmokon keresztül kommunikálók legtöbbször kidobnák az ablakon az ébresztőórát, amely fel merészeli kelteni őket Sandalphonnal közös álmukból.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: