"Mikor titokban elmentem New Yorkba, mint egy hajléktalan férfi, senki sem vett észre engem. Átéreztem, milyen egy hajléktalan férfinak lenni. Az emberek nekem csak a múlt, és szégyenszemre néztek rám. Csak egy hölgy volt olyan kedves, hogy adjon nekem egy kis ételt. Ez egy olyan tapasztalat volt, amit sosem fogok elfelejteni. Sokszor elfelejtjük, milyen áldottak vagyunk. Nem kéne csak ennyit nyújtanunk. És ha segítünk valakinek, akinek szüksége van rá, meg kéne tennünk.

"Mikor titokban elmentem New Yorkba, mint egy hajléktalan férfi, senki sem vett észre engem. Átéreztem, milyen egy hajléktalan férfinak lenni. Az emberek nekem csak a múlt, és szégyenszemre néztek rám. Csak egy hölgy volt olyan kedves, hogy adjon nekem egy kis ételt. Ez egy olyan tapasztalat volt, amit sosem fogok elfelejteni. Sokszor elfelejtjük, milyen áldottak vagyunk. Nem kéne csak ennyit nyújtanunk. És ha segítünk valakinek, akinek szüksége van rá, meg kéne tennünk. Ezért, miután végeztem, sétáltam, és adtam ételt és 100 dollárt minden hajléktalan személynek akit csak láttam. Sírtak, és annyira hálásak voltak. Légy a változás, amit látni akarsz a világban."
Richard Gere
Fordította és közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: