Egy mexikói újságírónak tűnt fel a furcsa zöld fény Mexikóváros éjszakai égboltján. A különös jelenséget sikerült is levideóznia. A zöld fényt viszont eközben más országokban is látták./ Rejtélyes zöld fényeket észleltek a világ több pontján is ~ ufo észlelés, UFOk, rejtélyek, titkok, rejtélyek és titkok, fényörvény, különös fények, rejtélyes jelenségek, hírek, paranormal,

Egy mexikói újságírónak tűnt fel a furcsa zöld fény Mexikóváros éjszakai égboltján. A különös jelenséget sikerült is levideóznia. 

A zöld fényt viszont eközben más országokban is látták. 

2016.augusztus 5-én Saul Galarza újságíró vette észre a különös fényjelenséget, esete tíz körül. A város fényei ellenére is ragyogó volt és jól látszott. 

Ugyanezen a napon az Egyesült Államok területén többen is hasonló jelenséget észleltek. A szkeptikusok persze azzal magyarázzák a zöldes fényfoltot, hogy valaki egy lézernyalábbal világította meg a felhőket, így okozva tömeges ufóészlelést.
Mások viszont hajók fényeit vélik felfedezni a rejtélyes jelenségben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Share To:

Post A Comment: