A SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) napfigyelő műhold legfrissebb képein feltűnt egy hatalmas azonosítatlan objektum. Hasonlót, vagy pont ezt már több alkalommal is felfedezni vélték a kíváncsi amatőr UFO-vadászok. A műhold 2017. február 2-i felvételein az amatőr kutatók szerint felbukkant egy rejtélyes űrjármű a Nap közelében. Mérete a Holdunkéval vetekszik. / Rejtélyes idegen űrhajó kering a Nap körül ~ idegenek, földönkívüliek, rejtélyek, titkok, Naprendszer, SOHO, Nap, idegen űrhajók, UFO, UFOk, hírek, fényörvény,

A SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) napfigyelő műhold legfrissebb képein feltűnt egy hatalmas azonosítatlan objektum. Hasonlót, vagy pont ezt már több alkalommal is felfedezni vélték a kíváncsi amatőr UFO-vadászok.
A műhold 2017. február 2-i felvételein az amatőr kutatók szerint felbukkant egy rejtélyes űrjármű a Nap közelében. Mérete a Holdunkéval vetekszik. Több tucat hasonló felvételt gyűjtöttek már össze ilyen, és ehhez hasonló anomáliákról, amelyek az elméleteik alapján földönkívüliek hatalmas anyahajói lehetnek.

Hogy miért pont a Nap körül tobzódnak az idegenek? Erre is van egy teóriájuk. Eszerint központi csillagunk közelében van egy kozmikus féregjárat egyik vége. Ez hihetetlen módon meggyorsítja a csillagközi utazást, így szinte percek alatt eljuthatnak az univerzum valamelyik távoli részéről a mi Naprendszerünkbe. Néhány korábbi felvételen pedig még azt is felfedezni vélték, hogy az idegenek űrcsatába is bonyolódtak a féregjárat bejáratának birtoklásáért. Ráadásul a Nap közelsége szinte kimeríthetetlen energiaforrást biztosít az űrjárművek számára. Olyan hely ez, mint egy ingyenes galaktikus benzinkút.
A most vizsgált fotóval kapcsolatban még más érdekesség is felmerült az UFO-vadászok köreiben. Bizonyos filterek használatával (Solar and Heliospheric Observatory). Ez azért is furcsa, mivel közel, s távol a legnagyobb fényforrás maga a Nap, így saját fénye miatt aligha tehetne ilyet. Többen ezt a jelenséget bizonyítékának tartják arra vonatkozóan a világunk nem valódi, csupán csak egy szimuláció.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!napiufo
Share To:

Post A Comment: