Minden percben fényes reményekkel köss barátságot, hogy megváltoztasd saját világodat és a körülötted lévő világot! Ne próbáld megváltoztatni a világot. Kudarcot fogsz vallani. Próbáld megszeretni a világot. Lám a világ megváltozott, örökre megváltozott. / Próbáld megszeretni a világot ~ fényörvény, Sri Chinmoy, idézetek, spiritualitás, spirituális tanítások,

Próbáld megszeretni a világot
Ne engedd, hogy sötét kétség uralkodjon feletted! Minden percben fényes reményekkel köss barátságot, hogy megváltoztasd saját világodat és a körülötted lévő világot! Ne próbáld megváltoztatni a világot. Kudarcot fogsz vallani. Próbáld megszeretni a világot. Lám a világ megváltozott, örökre megváltozott. Nem mennyből jött szentekre, csupán földi keresőkre van szükségünk, akik hisznek a békében, és békében akarnak élni. A kedvesség alapvető természete, hogy terjed. Ha ma kedves vagy másokhoz, ők ma hozzád lesznek kedvesek, holnap valaki máshoz. Vidám elmém felemelheti, sőt átalakíthatja mások életét. Mindennap egyetlen tanulnivalónk van: Hogyan legyünk őszintén boldogok! Mindig boldog akarsz lenni? Akkor add fel a negativitás mellett vívott harcot, és tanuld meg az önbátorítás gyönyörű művészetét! Minden reggel ki kell ürítened szívedből a végtelen és haszontalan aggodalmakat és nyugtalanságot. Tanuld meg a megbocsátás művészetét, és alkalmazd először saját magadra. Aztán könnyű lesz másoknak megbocsátani. Csodás napokat! Légy magadhoz jó!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Sri Chinmoy
Share To:

Post A Comment: