Az erőhelyek sorában jelentősek azok a korábbi templom-építések, ahol tekintettel voltak az energia-vonalakra és kereszteződésekre és ilyen...

Az erőhelyek sorában jelentősek azok a korábbi templom-építések, ahol tekintettel voltak az energia-vonalakra és kereszteződésekre és ilyen kereszteződésekben, nagy energiákkal rendelkező helyeken un. pozitív földsugárzási pontokban építették fel a templomokat, kolostorokat. Ezeknek az építményeknek a tornyai kimondottan azt a célt szolgálták/szolgálják, hogy ezeken a nagy energiájú "kapukon" keresztül lehozzák azokat az energiákat, amelyekhez a mai ember már saját erejéből nem tud hozzáférni, illetve "csatornát" alakítsanak ki Ég és Föld között, összekötve a fizikai és a felette levő különböző spirituális szinteket. E tornyok tehát a függőleges - világok és dimenziók közötti energiaáramlás megkönnyítésére, biztosítására épültek. Így a templomok spirituális "energia-ellátását" a tornyokon keresztül lehetett/lehet biztosítani. A betérő hívek ezen az energia-közvetítő rendszeren keresztül részesülhettek/részesülhetnek a magasabb energiákban és emellett magának a papságnak is segítségére van ez az energia, hogy az imák és áldozatok hatékonyabbak legyenek.
A szöveg elején többször alkalmazott múlt idejű kijelentés nem véletlen. Ugyanis a mai ember ne hogy nem érzékeli ezeket a függőleges áramlásokat, hanem sok esetben inkább zavarja, mert hozzászoktunk a fizikai síkon megszokott vízszintes - egysíkú -  áramlásokhoz. E tudatalatti védekezés a függőleges irányú áramlások ellen azt eredményezte, hogy egyes - sokat látogatott helyeken - ezek a függőleges energia-áramlási csatornák elzáródtak és már nem működnek vagy csak lényegesen kisebb hatásfokkal közvetítik az energiákat. A föld-energiák pontjai - azaz a föld belseje felé nyíló kapuk lejjebb vándoroltak a föld felszíne alá, míg az égi energiákkal összekötő kapuk feljebb húzódtak az ég felé. Megnyitásuk az ég és föld összekötése gyakorlatokkal segíthető.
Pálos templomok, kolostorok és az erőhelyek

Pálos templomok, kolostorok és az erőhelyek

A többi templom-építő szerzetekhez hasonlóan a pálosok is ezeket a nagy energiájú helyeket részesítették előnyben és gyakorlatilag minden templomukat, kolostorukat, kápolnáikat un. energiapontra építették. Ezért ezeken a helyeken - akár romos állapotban, már lepusztult templomokról, kolostorokról van szó vagy még álló építményekről - kiemelkedően magas energiákkal találkozhatunk. Így érdemes ezeket a helyeket meglátogatni, amennyiben szeretnénk e magasabb rezgésű energiák jótékony hatásaiban részesülni. Az elzáródás jelensége ezeken a területeken is fellép, ezért a tisztít-összekötő-csatornanyitó gyakorlatok ezeken a helyeken is segítik az energia-áramlás megindítását.
Pálos templomok, kolostorok és az erőhelyekA következőkben - a teljesség igénye nélkül - felsorolok néhány jelentős helyet, ahol pálos templomok és/vagy kolostorok álltak/állnak és érdemes felkeresni őket:
Budapest: Budaszentlőrinc-Szépjuhászné (hosszú ideig a főkolostor), Gellérthegy-Sziklatemplom (ma is működik)
Pilis és környéke: Pilisszántó-Klastrompuszta (az első templom és kolostor), Pilisszentlélek
Börzsöny és környéke: Márianosztra (ma is működik), Kóspallag, Nézsa, Őrbottyán
Bakony és környéke: Vállus, Pula, Sáska, Nagyvázsony, Salföld, Tüskevár
Északi középhg. (ÉK): Martonyi, Kurityán, Sajólád, Gönc, Sátoraljaújhely, Diósgyőr, Bükkszentlélek, Petőfiszállás-Pálosszentkút (ma is működik)
Mecsek és környéke: Pécs, Olasz
Ezeken a helyeken tehát aki érzi az energiákat erős földenergiákkal találkozhat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!palos.uzenolap.hu
Share To:

Post A Comment: