A Hús-fenyves (Mjasznoj bor) a Novgorod-régióban fekszik, az úgynevezett Halál-völgyben (vagy "szellem-völgy"). Ez egy erdei mocsaras terület, ahol a második világháború során több százezer katona vesztette életét. Azóta ez a terület ”gonosz hely” hírnévvel rendelkezik, és itt észlelik a legtöbb különös jelenséget Oroszország területén. Mind a mai napig az erdő rejtett zugaiban rengeteg emberi maradvány hever temetetlenül. Ezek felkutatásával és eltemetésével több keresői csapat foglalkozik. Marina Vasziljeva az egyik ilyen résztvevő, aki megosztotta élményeit... / Oroszország legrejtélyesebb erdeje a Novgorodi "szellem-völgy" ~ rejtélyek, titkok, szellemek, lelkek, paranomális, fényörvény, hírek, hús-fenyves, misztikus helyek, világ,

Oroszország legrejtélyesebb erdeje a Novgorodi "szellem-völgy"
A Hús-fenyves (Mjasznoj bor) a Novgorod-régióban fekszik, az úgynevezett Halál-völgyben (vagy "szellem-völgy"). Ez egy erdei mocsaras terület, ahol a második világháború során több százezer katona vesztette életét. Azóta ez a terület ”gonosz hely” hírnévvel rendelkezik, és itt észlelik a legtöbb különös jelenséget Oroszország területén.

Mind a mai napig az erdő rejtett zugaiban rengeteg emberi maradvány hever temetetlenül. Ezek felkutatásával és eltemetésével több keresői csapat foglalkozik. Marina Vasziljeva az egyik ilyen résztvevő, aki megosztotta élményeit:

Oroszország legrejtélyesebb erdeje a Novgorodi "szellem-völgy"

“A legelső, ami feltűnik itt, az a szokatlan, azt is mondanám, hogy baljós csend. Az erdőben nem énekelnek a madarak. Olyan, mintha nem is lennének madarak az erdőben. Mindenhol mocsár van. Néha a szakadékokban temetetlen katonák csontjai láthatóak. Mindez nagy nyomást gyakorol a pszichére.

Egyszer, amikor a csoporttal épp hazafelé tartottunk egy feltárást követően, mintha lövedékek zaját, majd sikolyokat és tűzharcot hallottunk volna. De nem lepődtünk meg, az előző csapatok figyelmeztettek, hogy legyünk készen erre lelkileg. Az ilyen esetek gyakoriak Hús-fenyvesben.”

Egyesek nem csak hallják, de látják is, hogy mi történt az erdőben a harcok során. A helyiek pedig biztosak abban, hogy az erdőben nyugodtan létezik egymás mellett két párhuzamos világ, és hogy gyakran lehet látni az elesett katonák szellemeit. Emiatt, ahogy mondják, csak nappal és kizárólag csoportosan szabad az erdőbe menni, napnyugta után pedig semmi tennivaló nincs ott, különben eltűnsz, és sose találnak meg többé.

Továbbá a helyiek úgy vélik, hogy a falu és maga az erdő elnevezése is eleve rossz óment jelentett, és nem véletlenül vonzotta ide az 1941-1942-es évek véres csatáit. Bárhogy is legyen, a Hús-fenyves valóban rendellenes zóna.

Számos megmagyarázhatatlan jelenségre van bizonyíték, amelyek korábban és ma is zajlanak itt. Az erdőben gyakran hallani német és spanyol nyelvű hangokat. Vagy a katona szelleme megmondja a kereső csapatnak, hol kell ásniuk, hogy megtalálják a testének a maradványait. Az emberek először elájulnak az ilyen túlvilági beavatkozástól, majd magukhoz térve ásni kezdenek a megadott helyen és mindenki nagy meglepetésére megtalálják azt, amit kerestek.

Oroszország legrejtélyesebb erdeje a Novgorodi "szellem-völgy"

Nem véletlenül mondják az emberek, hogy csak akkor lesz ismét a Hús-fenyves erdeje normális, amikor az utolsó ott elesett katonát is eltemetik. Addig pedig ez lesz Oroszország legrémisztőbb és legrejtélyesebb erdője.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!hungarian.ruvr.ru
Share To:

Post A Comment: