És nem az idei tél lesz az elmúlt 100 év leghidegebbikje. Újabb álhír terjed. Ismét alaptalan rémhír terjed Facebookon, ezúttal a már több ezerszer...

Nem állt le a Golf-áramlat
És nem az idei tél lesz az elmúlt 100 év leghidegebbikje. Újabb álhír terjed.
Ismét alaptalan rémhír terjed Facebookon, ezúttal a már több ezerszer megosztott bejegyzés a Golf-áramlat leállásával riogat és az elmúlt 100 év leghidegebb telét prognosztizálja. Alaptalanul.
Feltehetően olvasóinknak is feltűnt, hogy egyáltalán nem volt hideg az idei tél első fele, ami pedig a Golf-áramlatot illeti, köszöni szépen, jól van (mint ahogy a képen is látszik). Kérjük az álhírt terjesztő ismerőseiket figyelmeztessék a megosztott információ valótlanságára. Köszönjük.

Kiegészítés: Ezt a "Megállt a Golf-áramlat" c. cikket a szarvasember oldal kezdte terjeszteni még 2013 novemberében, amit sok oldal átvett. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!idokep.hu

Share To:

Post A Comment: