A NARAYANA – Indiából származik. Maga a szó szanszkrit, jelentése: Isteni, isteni energia, ami minden ember szívében ott lakozik. Vannak, akik kozmikus energiának is nevezik. A Narayana egy energetikai gyógyító technika. Egy különleges energetizáló technika, mely intelligens energiával tölti fel testünk energia hiányos területeit, szerveit, egészen a sejtekig. Nincs szükség hozzá diagnózisra, ennek ellenére egy állapotfelmérést mindenképpen alkalmazunk.

A NARAYANA – Indiából származik.  Maga a szó szanszkrit, jelentése: Isteni, isteni energia, ami minden ember szívében ott lakozik. Vannak, akik kozmikus energiának is nevezik.
A  Narayana egy energetikai gyógyító technika.
Egy különleges energetizáló technika, mely intelligens energiával tölti fel testünk energia hiányos területeit, szerveit, egészen a sejtekig. Nincs szükség hozzá diagnózisra, ennek ellenére egy állapotfelmérést mindenképpen alkalmazunk.
A gyógyítás az Isteni szeretet energiájának áramoltatásával történik. Ez az energia a Világmindenségből, az Univerzumból érkezik hozzánk, és felébreszti a bennünk rejlő Isteni szeretet gyógyító erejét. A kezelés alatt kellemes meditációs zene segíti testének ellazulását, elméjének lelassítását, elcsendesítését.
A kezelést végző személy, mint közvetítő csatorna, vesz részt a kezelésben. A páciens, vagyis  a kezelt személy széken ülve, ellazulva, csukott szemmel érzékeli, ahogy az isteni energia az energia hiányos testrészeibe áramlik és feltölti azt. A kezelés alatt kellemes, lágy zene szól, a feltöltés mindaddig zajlik, amíg a kezelő kezéből folyik az energia áramlás. Ez általában 15-30 perc közötti időt vesz igénybe.

Mire jó?

Ez egy tisztító, nyugtató, energetizáló, stresszmentesítő kezelés.
Alkalmazható: egészség jobbítása, kondíció javítása érdekében, lelki problémák, érzelmi nehézségek, valamint a stressz feloldására.
Útkeresésben is segít,  fokozza az elmélyülést, segítségével elhallgat az elme, és könnyebben hallhatja meg saját lelke hangját, egyúttal növeli a belső látását, valamint intuícióit.
Az aurát és a csakrákat tisztítja, feltölti, energetizálja, kiegyensúlyozottabbak és békésebbek leszünk általa, növeli köztünk és a környezetünk közötti harmóniát.
Minden szinten hat, fizikai, érzelmi, mentális és szellemi szinten is.

Hogyan működik a Narayana?

Egy ima, ráhangolódás után – miközben gyógyító zene szól – kapcsolatba kerülünk az isteni vezettetésünkkel és megjelenik a vibráló, kellemes hullámzás, ami a SZERETET maga. A kezelőn keresztül áramlik a SZERETET-energia a pácienshez. Nem érünk hozzájuk. Körbejárjuk, hogy beborítsuk ezzel az energiával. Nem használunk semmilyen eszközt, csak a kezünket. Nincs semmilyen koreográfia, előre eltervezett mozdulat, – néha egész furcsa, kicsavart pózok felvételét is megköveteli a kezelő részéről,-  de minden automatikus, ahogy az isteni energia vezeti kezünket, mozdulatainkat. A páciens maga választhatja meg, hogy álló, ülő, vagy ha van jelen masszázságy, akkor akár fekvő helyzetben végezzük a szeretet-energiával történő kezelést rajta.
Hogy mennyire tartós a kezelés, az a páciens fittségén, egészségi állapotán, illetve a probléma mélységén múlik.
Előtte és utána érdemes folyadékot inni, elsősorban vizet, ez részben azért jó, mert a víz segítségével könnyebb gyógyító információkat bevinni a szervezetbe, más részről pedig többen érzik közben a hiányát, ami miatt a kezelést nem javasolt félbehagyni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!kertvarazsmagazin.hu
Share To:

Post A Comment: