Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot. Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat...

Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot. 
Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az Isteni Szférával úgy hat Rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét. Inkább add át őket Istennek, Kedvesem! Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek Téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed. Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta Neked a spirituális fejlődést, minden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról az égen, s Téged is a tenyerén hordoz. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!(dudus)
Share To:

Post A Comment: