Prána gyógyítás: magas lázra, megfázásra.. stb./ Mire képes a prána gyógyítás? ~ energia, energiatest, fényörvény, prána, spirituális tanítások, spiritualitás, prána gyógyítás

1. Magas lázban szenvedő beteg gyerekeik lázát szüleik néhány óra alatt levihetik, és az esetek többségében egy-két nap alatt meggyógyíthatják őket. 
2. Enyhítheti a fejfájást, felfúvódást, fogfájást és izomfájást csaknem valamennyi esetben.
3. A köhögést és a megfázást általában egy-két nap alatt megszünteti. A prána gyógyítás természete 4. A súlyosabb betegségek (szem-, máj-, vese- és szívproblémák) tünetei mar néhány alkalom után enyhíthetők, és az esetek nagy részében néhány hónap alatt megszüntethetők.
5. A gyógyulási időt legalább a harmadára csökkenti. A prána gyógyítás kínálta lehetőségek közül most csak néhányat ismertettünk. Ezeknek az eredményeknek az eléréséhez a gyógyítónak bizonyos
fokú gyakorlatot kell szereznie a prána gyógyításban.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Choa Kok Sui
Share To:

Post A Comment: