NEVE JELENTÉSE: "Olyan, mint Isten". VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: rendőrök, autóversenyzők, kosarasok, testépítők, táncosok, tűzoltók, foci, fitnesz....

NEVE JELENTÉSE: "Olyan, mint Isten".
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: rendőrök, autóversenyzők, kosarasok, testépítők, táncosok, tűzoltók, foci, fitnesz és egészség, katonaság, rendőrség, igazság védelmezői, sport és versenyek, nap- és napos- part-imádók, szörfösök, birkózók.
TÁRSULT NEVEK: Michael, Szent Mihály, 
ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSI KINÉZETE: Hosszú szőke/szőkésbarna haj, magas, markás arc, általában arany páncél van rajta. 
MENNYEI FELADATKÖREI: Mihály a Mennyei sereg vezetője. Ő a legközkedveltebb angyal és a birkózók univerzális bajnoka. Ő az univerzum terminátora, ellátja a bajkeverők dolgát szerte a galaxisban.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor a környezet, amelyben élsz, drasztikus változáson készül átmenni, legyen az változás a munkahelyeden/karrieredben, család/barát dinamikák.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: öntudatosság, bátorság, merészség, ravaszság, szabadság, boldogság, büszkeség, erősség, csoportszellem, viccesség.
LEBONTJA: agresszió, harag, kétségbeesés, csalódás, rettegés, kirekesztettség, ellenségeskedés, aggodalom.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): forró/gyors/tűz.
SZÁRNYAI: fehér, a végén pár sötétszürke tollal.
ÁLTALÁNOS ÖLTÖZETE: Hagyományos angyali lepelt visel magán, amely a váll résznél kivágott, hogy jól látszódjon izmos karja és széles válla. Néha teljesen le is tépi magáról a tunikát.
IKONOK: sas, zászló, dárda, oroszlán, középkori fegyverzet, pajzs, kard.
ÁLLATOK: medve, bivaly, kakas, sas, sólyom, héja, oroszlán.
NÖVÉNYEK: akác, angyalgyökér, kőrisfa, banán, babérlevél, fekete bors, répa, kesudió, chili paprika, fahéj, datolya, édeskömény, ginzeng, szerecsendió, olíva, hagyma, pacsuli, rózsa, sáfrány, szezám, napraforgómag.
TÁRGYAK: gyertyák, energiák, gimnáziumok, melegség, fény, világítótestek, középkori fegyverzet, napfény, úszómedence, kardok.
BOLYGÓ: Nap, Mars.
NAP: vasárnap.
ÉVSZAK: nyár.
TERMÉSZETI ERŐ: tűz.
FÉMEK: platina, arany, titánium.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, hegyikristály, karneol, macskaszem, gyémánt, smaragd, gránát, napkő.
FORMÁK: háromszög, piramis.
CSAKRÁK: gyökér, szakrális, napfonat, korona.
ZENEI HANG: C.
HANGSZEREK: elektromos gitár, zongora.
SZÍNEK: arany, narancs, vörös, fehér, sárga.
SZÁM: 1,3.
ILLAT: ámbra, fahéj, pézsma, pacsuli, tubarózsa.
ILLATTÍPUS: földes, tüzes, csípős, meleg pézsmás.

Hogyan lépj kapcsolatba Mihállyal:
Tisztán érzők, csak óvatosan, Mihály forrón szereti... idézőjelesen. Akik érzéseken keresztül lépnek kapcsolatba ezzel az angyallal, azok forróságot érzékelhetnek, ami a fenék résztől indul, majd az ágyékcsigolyát is átmelegíti, a csípőnél oszlik szét és átjárja az egész testet. Erőteljes érzés, ami átmozgat, de egyben fel is tölt energiával.
Mihály férfi léte ellenére szeret sokat beszélgetni. A tisztán hallók könnyen szót érthetnek vele, humorérzéke nem ismer határokat, akiket megáldanak azzal az ajándékkal, hogy a hangját is hallhassák, feltöltődnek kacajjal és jókedvvel. Mellette soha nem lehet unatkozni.
Az álmokon keresztül kommunikálókat és a tisztán látókat beragyogja jelenléte. Fényes szeme és napsugarú mosolya elkergeti a viharfelhőket is, nyomában pedig lelket megtöltő remény és bőség marad. Mihály nem hiú, azonban szeret feltűnést kelteni, a tisztán látóknak könnyű dolguk lesz vele. Jól jársz, ha rá fogadsz, mágikus gyógyítások mennek végbe jelenlétében.

Miben segíthet?
-állásfoglalás és hitünk felvállalása
-bátorság
-energia és életerő
-érdemesség és az önbecsülés fokozása
-irányítás
-motivációk
-szelleműzés
-tértisztítás
-védelem

Fohász:
Szólítsd Mihály arkangyalt, valahányszor félsz vagy sebezhetőnek érzed magad. Azonnal megjelenik, és melléd áll, bátorságot önt beléd, és gondoskodik fizikai, érzelmi biztonságodról. Talán meg is láthatod, amint szeretetre méltó, de rettenthetetlen testőr alakjában melletted áll, hogy oltalmazzon. Akárki fenekedik ellened, Mihály arkangyal jelenlétében meghunyászkodik, mert az angyal elméjében vagy szívében kioltja a rossz szándékot.
Mihály arkangyal nem vár el szertartásos imát. Ha szükséged van rá, egyszerűen mondd el az alábbi két mondatot:
"Mihály arkangyal, gyere el hozzám most azonnal. Szükségem van a segítségedre!"
 Aztán vázold gondolatban a problémádat, hogy megtudja, pontosan miben várod a segítségét. Attól fogva, hogy megérzed a rá jellemző meleg energiákat, biztos lehetsz abban, hogy melletted áll.

Teljes leírás:
Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.
Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is a védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.
Ráadásul Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk. Ha nem vagyunk tisztában magasabb rendű életcélunkkal, Mihály arkangyal segít, hogy megtaláljuk.
Mihály arkangyal neve annyit tesz: „Istenhez hasonló”. Ha az ő segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Száz százalékig megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást ad.
Ő felügyeli a fénymunkások feladatát is. Legfőbb célja megszabadítani a Földet és lakóit a félelmekből eredő mérgektől. A fényhozókat és az általa e feladatra alkalmasnak vélt embereket arra kéri és biztatja, mutassák meg a többieknek a komoly szakmai alapokon nyugvó és az alkalom szülte lehetőségekből adódó spiritualitás és gyógyító tevékenység lényegét.
Mihály szokatlanul magas, jóképű angyal, általában karddal a kezében ábrázolják, s így jelenik meg az emberek előtt, hogy elvágja félelmeink csapdáinak köteleit. Amikor a közelünkben van, lilásan és kéken felvillanó fényszikrákat észlelhetünk. Mihály arkangyal izzó energia, puszta jelenléte megizzaszthat. 
Mihály arkangyal jelenléte hőhullámok eredményezhet, de furcsa jelenségeket is képes előidézni az elektromos eszközökben, például a számítógépekben. Lehet kérni a segítségét rakoncátlankodó komputerhez, telefonhoz, faxhoz, de más elektronikus berendezés meghibásodásakor is. 
Mihály útbaigazítja és vezeti a veszteséggel küszködőket, s azokat, akik  szem elől tévesztették életcéljukat, vagy elakadtak tervezett karrierjük építésében. Képes jó cselekedetekre váltani a közömbösséget és a félelemből elkövetett tetteket. Mindig világosan, érthetően a tudomásunkra hozza, mi lenne a következő helyes lépés.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: