Miért olyan hatékony, mitől működik olyan jól a kvantumgyógyítás? Változás és gyógyulás sosem ment még végbe olyan könnyen, mint ennek az új gyógymódnak a segítségével. Korábban csupán néhány gyógyító kiváltsága volt, hogy a betegekkel valóságos csodát tegyenek, ma viszont már szinte bárki megteheti ugyanezt. / Mi az a kvantumgyógyítás? ~ kvantumgyógyítás, spiritualitás, spirituális gyógyítás, gyógyítás, alternatív gyógyítás, hírek, fényörvény,

Mi az a kvantumgyógyítás?
Miért olyan hatékony, mitől működik olyan jól a kvantumgyógyítás? Változás és gyógyulás sosem ment még végbe olyan könnyen, mint ennek az új gyógymódnak a segítségével. Korábban csupán néhány gyógyító kiváltsága volt, hogy a betegekkel valóságos csodát tegyenek, ma viszont már szinte bárki megteheti ugyanezt.
A világon mindennek meg van a maga rendje. A kvantumfizika kimondja, hogy a világegyetemben minden ugyanabból a matériából, nevezetesen energiából, pontosabban elektromágneses rezgésekből áll. A hegy, az asztal vagy az emberi test nem más, mint összesűrüsödött energia, s így már anyagszerű, vagyis kézzelfogható. A finomabb energiák, mint a levegő, a gondolatok vagy az álmok, megfoghatatlanok.


Kvantumszinten a gyógyulás többnyire gyorsan, egy szempillantás alatt megy végbe."

És mégis minden egy. Minden elektromágneses rezgés. Amikor minden rendben van, minden harmonikusan rezeg. Tehát a harmónia a természetes állapot, a természetes rend. Bizonyos események hatására azonban diszharmonikussá válhatnak a rezgések. A természetben például a Föld belsejében megnövekedett nyomás vulkánkitörést okozhat. Természetüknél fogva az állatpopulációk is harmonikusan növekednek. Ám ha például az ember beleavatkozik ebbe a harmóniába, megtörténhet, hogy egy állatfaj kihal vagy természetes ellenség híján a kelleténél jobban elszaporodik.
Az emberrel is hasonló a helyzet. Ha rezgése harmonikus, akkor egészséges és elégedett. Ez a természetes állapota, néhány kivételtől eltekintve ilyennek születik. Bizonyos körülmények hatására azonban ez a harmónia felborulhat, ám kvantumgyógyítással helyreállítható. Ha például valaki valamely élménye folytán fél valamitől, természetes rendje összezavarodik. Ha fájdalmak gyötrik, beteg, annak kétségkívül valami oka van, rezgései nem véletlenül váltak rendezetlenné.

A test, öngyógyító erői révén, rendszerint gondoskodik a gyógyulásról, például magától meggyógyul a horzsolás a karon. Csakhogy ritkán adjuk meg az ilyesfajta gyógyulás esélyét, mivel nem hagyunk magunknak kellő időt a pihenésre, megnyugvásra, vagy automatikusan valamilyen fájdalomcsillapító szerhez folyamodunk.
A kvantumgyógyítás gondoskodik arról, hogy szunnyadó öngyógyító erőink feléledjenek, és rendet tegyenek a rendszerben.

Mi az a kvantumgyógyítás?

Mindennek megvan a maga oka

Az égvilágon semmi sem történik ok nélkül. A tudósok már réges-rég ezt állítják. Ez az, amit az okozatiság, más néven kauzalitás elveként ismerünk. így aztán annak is - minden félelemnek, fóbiának és pánikrohamnak - megvan a maga oka, ami rossz irányban befolyásol minket. Minden fájdalomnak, minden betegségnek megvan a maga oka. Megvan a maga oka annak is, ha kudarcot vallunk. Az örökösen rossz párválasztásnak is megvan a maga oka, akárcsak az indulatos főnöknek. Semmi sem történik ok nélkül. Fontos, hogy ezt belássuk.


A test: tökéletes jelzőrendszer

Hadd ismertessek egy példát: Frank úr, jól kereső menedzser, napi 10-12 órát dolgozik. Munkája erősen igénybe veszi, folyamatosan nagy nyomás nehezedik rá. Esténként holtfáradtan ér haza, pihenésre, szórakozásra alig jut ideje, mígnem egyszer alaposan megfázik. Persze ez sem zavarja. Nem sokkal később elkap egy kósza vírust, és influenzás lesz. Menedzserünk ekkor elmegy a gyógyszertárba és felszerelkezik a szokásos gyógyszerekkel. Ezek elmulasztják az influenza tüneteit, így aztán Frank úr ismét a munkájának élhet. Igaz, nem olyan összeszedett, mint korábban volt, hasogat a feje és fájnak a tagjai, de hát ezt ki lehet bírni. Az influenza egy hét múltán el is múlik.

Fél évvel később váratlanul tüdőgyulladása lesz - látszólag ok nélkül. Frank úr bosszús, mert egy hétre kórházba kell vonulnia, és ezt megsínyli a munkája. Az orvosok és az antibiotikumok megteszik a magukét. Frank úr ismét egészséges, és a hétvégéjét is rááldozva, időben befejezi munkáját. Megint jól érzi magát, ha nem is teljesen, hiszen olykor-olykor szúrást érez a szíve táján, amikor felmegy a lépcsőn. Ezt rossz erőnlétének tudja be, meg annak, hogy már vagy egy éve semmit sem sportol. Három hónappal később Frank úr összeesik, amikor ki akar venni egy sört a hűtőszekrényből.
Amikor később magához tér, kórházban találja magát. Orvosa közli vele, hogy szívinfarktusa volt. A következő két hét alatt van ideje végiggondolni az életét. Végre megérti, mit próbál teste már jó ideje a tudtára adni: hogy vigyáznia kell magára. Frank úr egyike a mintegy háromszázezer német állampolgárnak, akik egyetlen esztendő folyamán szívinfarktust szenvednek el.

Testünk tökéletes jelzőrendszer. Azonnal tudtunkra adja, ha valami nincsen rendben velünk. Mivel eredetileg öngyógyításra lett programozva, jelzéseket küld az agynak. Ezek eleinte jelentéktelennek tűnnek, mint Frank úr esetében a nátha. Ha azonban ezeket az apró jeleket figyelmen kívül hagyjuk, a jelzések egyre erőteljesebbek lesznek. Legrosszabb esetben akár halálhoz is vezethetnek. Ám ennek nem kell bekövetkeznie, ha hallgatunk testünk segélykiáltásaira, amelyekkel a figyelmünket próbálja felhívni valami nagyon fontosra.

Ha a kvantumgyógyítástól tartós hatást, mélyreható változást várunk, az egyik legfontosabb tudnivaló éppen ez: ha megértjük, hogy testünk mire akarja felhívni a figyelmünket, már meg is tettük az első lépést gyógyulásunk felé. így hát elmondható, hogy minden betegségben, minden fájdalomban, minden akadályozottságban és minden félelemben van valami jó. Még ha eleinte nem is látjuk, vagy nem akarjuk észrevenni, testünk ily módon kíván értésünkre adni valami életbevágót. 


Kvantumgyógyításra mindenki képes

Hogyan lehetséges, hogy csak most fedezzük fel a kvantumgyógyítást, holott annyira egyszerű? Talán nem is a „felfedezés” a legjobb szó rá, a „népszerűvé válás” sokkal találóbb. Ugyanis maga a módszer már nagyon régi, a hawaii hunában gyökerezik. A kahunák, azaz a sámánok kahi, vagyis „mágikus érintés” néven ismerték és alkalmazták, merthogy pontosan ezt tették: kezükkel egyszerűen csak összekötöttek két pontot. Ez okból nevezik a kvantumgyógyítást kétpontos módszernek is. Abban pedig biztos vagyok, hogy erre, két pont összekötésére, bármelyikünk képes.

A módszer népszerűsítője két amerikai, dr. Richard Bartlett és dr. Frank Kinslow volt. Kiropraktikusként egymástól függetlenül találkoztak munkájuk során ezzel a gyógymóddal. Miután egyre több sikert értek el, kötelességüknek tartották, hogy a kétpontos módszert minél szélesebb körben ismertté tegyék, ki-ki a maga módján.


A kétpontos módszer


Hogy érthetőbbé tegyem, mi történik, amikor a test átáll az öngyógyításra, hadd térjek ki egy kicsit a kvantumfizikára. Létezik egy törvényszerűség, amelyet a kapcsolódás elvének neveznek. Egy roppant izgalmas kísérlet során kutatók a következőt fedezték fel:

Két részre hasítottak egy fotont, azaz fényrészecskét, majd a két részt más-más, egymástól távol eső helyre vitték. Amikor az egyik részecskével információt közöltek, ugyanaz az információ ugyanabban a pillanatban a másik részecskén is megjelent. Ez forradalmi felfedezés volt, ugyanis Einstein relativitáselmélete szerint semmi sem gyorsabb a fénysebességnél. Csakhogy a két részecske megváltozásának időpontja között nem volt mérhető különbség.

Pontosan ilyen információátvitel történik a kétpontos módszer, azaz a kvantumgyógyítás során is: megérintjük a test egyik rendezetlen állapotú, és egy másik, rendezett állapotú pontját, és ebben a pillanatban végbemegy a kapcsolódás. A két pont összehangolódik, és helyreáll a rend. Ennyi az egész. Később látni fogjuk, hogy még csak valóságos érintésre sincs szükség, hiszen távgyógyítás esetén aligha áll módunkban megérinteni a másikat. Elég ha csak elképzeljük. Ilyen könnyen véghezvihető a változás, illetve a gyógyítás.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Siranus Sven von Staden: Kvantumgyógyításra mindenki képes
Share To:

Post A Comment: