NEVE JELENTÉSE: "Isten hangja" ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSI KINÉZETE/FORMÁJA: Barna vállig érő haj, fehér ruha. De nagyon ritkán mutatja meg magát...

NEVE JELENTÉSE: "Isten hangja"
ÁLTALÁNOS MEGJELENÉSI KINÉZETE/FORMÁJA: Barna vállig érő haj, fehér ruha. De nagyon ritkán mutatja meg magát. Általában csak forma nélküli (szakrális) alakot vesz fel. 
VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: könyvelők, dokumentumarchiválók, bébiszitterek, bankárok, gyerekek, gyermekpszichológusok, könyvtárosok, dadák, gyermekorvosok, szakrális földrajz, történetmondók, tanárok.
TÁRSULT NEVEK: Merraton, Metaraon, Metatetron, Mittron.
MENNYEI FELADATKÖREI: Metatron szereti a gyermekeket és szeret tanítani. Ő a felelős a mennyei feljegyzések archiválásáért ebben benne foglaltatik az élet könyve és az Akasha-krónikák is.
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE? Energiák közvetítésénél. Energiák kérésénél. Vagy mikor új, még fel nem fedezett területekre készülsz, és szükséged van egy társra, biztonságra. 
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: energiák tisztítása, családi szeretet, táplálás, szülői védelem, biztonság, teljesség.
LEBONTJA: vakmerőség, hozzá nem értés, visszavonultság, haszontalanságérzet.
JELLEMZŐ ENERGIÁJA (HŐMÉRSÉKLET/SEBESSÉG/TERMÉSZETI ERŐ): hideg/lassú/levegő.
SZÁRNYAI: fehér / vagy a szivárvány megszámlálhatatlan színében játszó szárnyak.
IKONOK: könyvek, felhők, szivárványok.
ÁLLATOK: hangya, gólya, elefánt, aranyhal, liba, macska, egér, osztriga, strucc, préri kutya, kutyakölyök.
NÖVÉNYEK: metélő zeller, kamilla, kókusz, kender, levendula, golgotavirág, mák, valeriána, dió.
TÁRGYAK: könyvek, felhők, füves mezők, tanítási és banki intézmények, könyvtárak, szivárványok.
BOLYGÓ: Hold.
NAP: hétfő.
ÉVSZAK: ősz.
TERMÉSZETI ERŐ: levegő.
FÉMEK: platina, ezüst.
KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: achát, hegyikristály, malachit, azurit, topáz.
FORMÁK: Metatron kocka, csillag poligon.
CSAKRÁK: harmadik szem, korona.
ZENEI HANG: D.
HANGSZEREK: hegedű, énekhang.
SZÍNEK: minden szín.
SZÁM: 4.
ILLAT: kókusz, levendula, golgotavirág.
ILLATTÍPUS: könnyű, levegős, tropikus.

Hogyan lépj kapcsolatba Metatronnal:
Metatron energiája leginkább az édesapákéhoz hasonló, így ne lepődj meg, ha jelenlétében gyermeki éned bújik elő.
Fehér ködről vagy sűrű levegőburokról szóló álmokban vagy víziókban lép kapcsolatba a tisztán látókkal és az álmokon keresztül kommunikálókkal. Metatron inkább a kulisszák mögött dolgozik, így a hasonló álmokon keresztül önelemzésre késztet és bátorít, hogy kérd az isteniek segítségét.
Én még nem találkoztam Metatron emberi formájával, de tanítványaim magas, idősödő angyal formájában írják le, meleg, mélyen ülő szemekkel. Egyeseknek szakállal jelent meg, másoknak nem. Védelmező és biztosító erejének jelenlétét bizonyítja, hogy izzadni szokott.
A tisztán hallók angyali hangokat hallhatnak jobb fülükben, Metatron hangját mindig kíséri háttérzaj is. Mély basszus hangja visszaverődik rólad és átrezeg, nyugalomba helyez.
Metatron a legmagasabb angyal, azonban jelenléte nagyon finom. A tisztán érzékelők gyengéd fuvallatként vagy tollpihe simogatásaként érzékelhetik jelenlétét, Metatron érintése oly nyugtató, mint egy anyai
érintés.


Miben segíthet?
-feljegyzések megőrzése, szerkesztése és rendezése
-gyermekekkel kapcsolatos dolgok
-írás
-spirituális megértés
-a szétszórt figyelem összpontosítása és a hiperaktivitás megszelídítése

Fohász:
Ha egy betegesen szétszórt gyermek figyelmét akarod lekötni, vagy szeretnéd elérni, hogy összefogottabb, figyelmesebb legyen, esetleg a hiperaktivitást kívánod nála megszüntetni, kérd Metatron segítségét, és kérd, találjon lehetőleg természetes gyógymódot a bajra:
Metatron arkangyal, kérlek, járj közben szeretettel, és áldozd megkülönböztetett figyelmedet (mondd ki a gyermek nevét), akit betegnek tartanak. Segíts megtudni, mi a szándéka Istennek ezzel a gyermekkel, és mutass utat a kicsi életében szereplő összes felnőttnek, hogy mindig a lehető legjobbat tehessék az érdekében. Kérlek, támogass minket, hogy erősek maradjunk erőteljes egyéniségek társaságában is, és megtehessük mindazt, amiről tudjuk, hogy jogunk van hozzá. Támogass minket döntéseinkben, mert szeretnénk, ha cselekedeteink az ő érdekeit szolgálnák. Segíts hozzá, hogy e gyermek érdekében békés, értelmes vitákat folytassunk, még akkor is, ha nézeteink, véleményeink különböznek. Kérlek, Metatron, oltalmazd ezt a gyermeket minden káros behatástól és bántástól, most és a jövőben is. Köszönöm. 

Teljes leírás: 
Metatron a földi vallásokkal ellentétben nem emberből lett arkangyal (mivel az arkangyalokat a Teremtő /Forrás/Isten teremti meg a rangjukkal és a feladatkörükkel együtt. Emberek viszont bármilyen jó cselekedetet is hajtanak végre, nem kaphatnak arkangyali rangot.) Sandalphon arkangyallal is csak annyi az összefonódása, hogy a testvére (bátyja), mint bármelyik arkangyal. 
Metatron heves vérmérsékletű, energikus arkangyal, aki fáradhatatlanul igyekszik segíteni a Föld lakóinak. Az ég és a föld között közvetít. Mint tapasztalt églakó, segít a földi emberrel megértetni a mennyei nézőpont alapelveit, és igyekszik minket megtanítani, miképp érdemes együttműködnünk az angyalokkal.
Metatron legalább ekkora elkötelezettséget érez a gyermekek iránt, különösen a spirituális vénával megáldottak sorsát viseli a szívén. Ma is szívesen vezeti jó irányba a gyermekeket, mind a Földön, mind a mennyben. Metatron vigyáz a hiperaktivitás, a csapongó figyelem és a sűrű hangulatváltozások tünetegyüttesét mutató gyermekekre, igyekszik a kicsiket, a szüleiket és a velük foglalkozó orvosokat, kutatókat rávezetni a Ritalin és a pszichoaktív megoldások alternatíváját jelentő eljárásokra.
Metatron pártfogolja az elhunyt gyermeki lelkeket a túlvilági beilleszkedésük során, és támogatja az élő gyermekeket. Segít nekik megszeretni önmagukat és leküzdeni szétszórtságukat. Ugyancsak Metatronnak köszönhetjük, hogy a rátermett gyermekek ráébrednek szellemi elhivatottságukra, elfogadják és tökéletesítik küldetésüket, spirituális képességeiket.
Metatron energiái rendkívül magas rezgésszámúak és koncentráltak, akár a lézersugarak. Igencsak motivált az eredményességben, ezért bármikor hajlandó támogatni az embert a halogatás és egyéb kibúvók leküzdésében, szívesen hozzásegít, hogy végre valóban előreléphessünk. Elmélyült gondolkodó, közreműködésével könnyebben megérthetjük mások cselekedeteinek indítékait, és a különféle élethelyzeteket.
Saját szavaival: -Emberi életem megadta nekem a képességet, hogy megragadjam az emberek élettel és halállal kapcsolatos elképzeléseinek lényegét, s összehasonlíthassam azokat az örök életű égiek elvont szempontjaival. Megértem az emberi érzelmek hátterében lappangó halálfélelem szerepét. Jelenleg az isteni létben vagyok, így ismerem az élet és a halál valódi okait, és egy átfogóbb nézőpont ismeretében állítom, amit egyébként másoktól már oly sokszor hallottatok: valójában nincs miért félni attól, ami bekövetkezik! Az időnket a lelkünk igényei szerint mérik ki, tehát a halál soha nem következhet be idő előtt! Nincs tehát túl korai vagy idő előtti halál, ahogy véletlen halál sincs. A halállal kapcsolatos kellemetlen és visszatetszést keltő elképzelések jórészt az emberi elme fantazmagóriái. Még az erőszakos halállal haltakról is elmondhatjuk, hogy ezáltal egy sokkal iszonyatosabb szenvedéstől szabadultak meg, ráadásul főként az isteni beavatkozásnak köszönhetően. Az áldozatok lelkei a kellő időben, s vitathatatlanul a legmegfelelőbb pillanatban hagyták el az érintettek testét, jóval azelőtt, hogy bármiféle kínzó gyötrelem megtelepedhetett volna bennük. A halállal kapcsolatos félreértések oka a jövőt illető, félelmekkel terhes találgatás, mivel a földi halandók nem tudják elképzelni, mi vár rájuk, s rossz beidegződéseik miatt rosszra számítanak. Pedig nem tudják, mi következik a fizikai létezés után. Az élet utáni élet elbűvölő élményeket tartogat, amelyek egy csapásra elterelik a lélek figyelmét a halállal járó fizikai megpróbáltatásról. Biztosíthatunk róla, hogy mindez a könyörületes és nagy Teremtő kegyéből következik, aki mindig és mindenütt velünk van.
Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: