2012-ben Medvegyev orosz miniszterelnök erre a dokumentumfilmre hivatkozott, mikor egy interjú után a riporter kérdésére válaszolt a földönkívüliekkel kapcsolatban is. A film számos oroszországi és amerikai UFO esetet tárgyal. Feltárja a roswelli UFO balesetet, az UFO-k által leállított nukleáris fegyverek et és egyéb témákat is, mint a Földön létrehozott idegen bázisok (amik katonailag ellenőrzött területeken létesültek a Pentagon beleegyezésével), Eisenhower elnök földönkívüliekkel való találkozása, és hogy megállapodás született földi erőforrások fejében az Egyesült Államoknak átadott fejlett technológiáról.

2012-ben Medvegyev orosz miniszterelnök erre a dokumentumfilmre hivatkozott, mikor egy interjú után a riporter kérdésére válaszolt a földönkívüliekkel kapcsolatban is.
A film számos oroszországi és amerikai UFO esetet tárgyal. Feltárja a roswelli UFO balesetet, 
az UFO-k által leállított nukleáris fegyverek et és egyéb témákat is, mint a  Földön létrehozott idegen bázisok (amik katonailag ellenőrzött területeken létesültek a Pentagon beleegyezésével), Eisenhower elnök földönkívüliekkel való találkozása, és hogy megállapodás született földi erőforrások fejében az Egyesült Államoknak átadott fejlett technológiáról.Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: