Különös, szinte már megmagyarázhatatlan jelenségre lett figyelmes egy kíváncsi ufóhívő a NASA élő műholdas közvetítését nézve! De nem ez volt az első eset! John Craddick egészen elsápadt, amikor a mindig tökéletesen működő közvetítés hirtelen megszakadt... / Megszakították az űrállomás élő közvetítését egy UFO miatt ~ fényörvény, hírek, idegenek, rejtélyek, rejtélyek és titkok, titkok, ufo, ufo észlelés, UFOk,

Megszakították az űrállomás élő közvetítését egy UFO miatt
Különös, szinte már megmagyarázhatatlan jelenségre lett figyelmes egy kíváncsi ufóhívő a NASA élő műholdas közvetítését nézve! De nem ez volt az első eset!
John Craddick egészen elsápadt, amikor a mindig tökéletesen működő közvetítés hirtelen megszakadt, Carddick képernyője pedig elsötétült. 
“Épp egy barátomnak mutattam meg a videót, amikor az élő közvetítés hirtelen megszakadt. Ilyet még soha nem éltem át! Legalább fél percig teljesen sötét volt a képernyőm” – magyarázta az önkéntes szakértő a Mirrornak.

(Hasonlóakat szinte heti rendszerességgel észlelnek a profi UFO-vadászok. Íme a legfrissebb kapás.) Carrdick szerint mindez nem véletlen. Állítása szerint a NASA szándékosan szakította meg a közvetítést, miután észrevették, hogy egy különös repülő tárgy tűnt fel a kamera látómezejében.
A hírhedt ufóvadász ugyan nem merne megesküdni rá, hogy a lebegő jelenség egy ufó volt, abban viszont biztos, hogy az űrállomás szándékosan szakította meg a felvételt, mivel titokban akarják tartani az idegen lények létezését. De legalábbis nem szeretnék, ha sokan találgatásokba kezdenének a különös, oda nem illő tárgyakat látva.
“Lehet akár meteorit is, az mindenesetre roppant gyanús, hogy a felvétel épp akkor szakadt meg, amikor a repülő tárgy hirtelen megállt” – morfondírozott Carddick.
A korábbi években számos hasonló eset is előfordult, és a tapasztalt UFO-vadászok közt jól ismert a jelenség. A NASA ugyan több alkalommal is tagadta a vádakat, de a tények azt mutatják, hogy az esetek többségében, amikor valami furcsa tárgy, vagy fény jelent meg a közvetítésen, az adás megszakadt…
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
napiufo.hu
Share To:

Post A Comment: