Itt az ébredés ideje. Szeretném figyelmedbe ajánlani ezt a filmet. Ha tetszik ha nem, meg kellene nézni mindenkinek, legalább egyszer. Aztán el kellene gondolkozni rajta. Sok néző, számára talán meglepő dolgokkal fog szembesülni, és sokan mások mondhatják, nincs semmi újdonság benne. Mindenesetre amit felvet az sajnos igaz, és ami a legfontosabb ott van a sorok között a megoldás is. "A valóság egy illúzió, ámbár egy nagyon állandó fajta." (Albert Einstein)

Itt az ébredés ideje.
Szeretném figyelmedbe ajánlani ezt a filmet.
Ha tetszik ha nem, meg kellene nézni mindenkinek, legalább egyszer. Aztán el kellene gondolkozni rajta. Sok néző, számára talán meglepő dolgokkal fog szembesülni, és sokan mások mondhatják, nincs semmi újdonság benne. Mindenesetre amit felvet az sajnos igaz, és ami a legfontosabb ott van a sorok között a megoldás is.
"A valóság egy illúzió, ámbár egy nagyon állandó fajta." (Albert Einstein)

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: