Mantra a több energiáért (Pavan Guru): Ha energiahiányban szenvedsz, vagy nem elég erős az immunrendszered, úgy érzed, hogy fáradt vagy kimerült vagy, akkor nem megfelelő az energia szinted. A következő mantrát használhatjuk, ha több energiát, pránát (A prána minden élet alapja, az egész univerzumot betöltő életerő energiája.) szeretnénk és hogy ezek a "tünetek" megszűnjenek.

Ha energiahiányban szenvedsz, vagy nem elég erős az immunrendszered, úgy érzed, hogy fáradt vagy kimerült vagy, akkor nem megfelelő az energia szinted.
A következő mantrát használhatjuk, ha több energiát, pránát (A prána minden élet alapja, az egész univerzumot betöltő életerő energiája.) szeretnénk és hogy ezek a "tünetek" megszűnjenek.
Akár nappal, akár éjszaka is hallgathatjuk. Nincs időszakhoz kötve.

Rövid mantra: Pavan Guru
Teljes mantra:
Pavan Pavan Pavan Pavan, Par Para Pavan Guru, Pavan Guru Wahe Guru, Wahe Guru Pavan Guru
(Magyarul:
Pavan a levegő, a lélegzet, a prána hordozója, az életerő. Ez az Isten cselekedete. Ez a mantra növeli a prána energiát.
Rövidebben: Az isteni lélegzet (végtelen energia)
Par Para – túlon túl
Pavan Guru – A lélegzet a tanító
Wahe Guru – Isteni megtapasztalás


A mantra egy-két változata: 


Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
invinciblemusic.com
Share To:

Post A Comment: