Jonathan Nimerfroh fotós azon kapta magát, hogy egy jégkásával teli óceánt bámul. Az Atlanti-óceán vize így nézett ki a szokatlanul hideg hőmérséklet

Jonathan Nimerfroh fotós azon kapta magát, hogy egy jégkásával teli óceánt bámul. Az Atlanti-óceán vize így nézett ki a szokatlanul hideg hőmérséklet miatt, amely megfagyott. A tavak minden évben befagynak, de az óceánok befagyása nagyon ritka látvány.

A fotós, aki szörfös és óceánrajongó is, megörökítette ennek a ritka eseménynek a szépségét. Jonathan a következőképpen írja le a látványt:
„A szél délnyugat felől süvített, ami jellemzően zord vagy hullámzó körülményeket okozott, és nem volt olyan jó a szörfözéshez. De mivel a tenger felszíne fagyott jégkásaszerű volt, a szél nem változtatta meg az alakját. Tökéletes álomszerű, jégkásás hullámok voltak.”
További képek:
Közzétette/Fordította: Sandal / www.fenyorveny.hu 
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


en.meteo24news.gr
Share To:

Post A Comment: