A Thunder Energies (TNRG:OTC) vállalat nemrég láthatatlan entitásokat észlelt földi környezetünkben a forradalmi homorú lencsés Santilli teleszkóppal (ez a Thunder Energies védjegye és szabadalma alatt áll). A Thunder Energies korábban már mutatott be bizonyítékokat antianyag galaxisok, antianyag aszteroidák és antianyag kozmikus sugárzás látszólagos létezéséről, amelyeket előző vizsgálatok során észleltek. A legújabb megfigyeléseket dokumentálva bizonyítékokat mutatott be a Thunder Energies láthatatlan idegen entitások létezéséről (ITE), melyek sötét vagy világos típusúak.

Láthatatlan idegen entitásokat fedezett fel a Thunder Energies új teleszkópjával
A Thunder Energies (TNRG:OTC) vállalat nemrég láthatatlan entitásokat észlelt földi környezetünkben a forradalmi homorú lencsés Santilli teleszkóppal (ez a Thunder Energies védjegye és szabadalma alatt áll). A Thunder Energies korábban már mutatott be bizonyítékokat antianyag galaxisok, antianyag aszteroidák és antianyag kozmikus sugárzás látszólagos létezéséről, amelyeket előző vizsgálatok során észleltek. A legújabb megfigyeléseket dokumentálva bizonyítékokat mutatott be a Thunder Energies láthatatlan idegen entitások létezéséről (ITE), melyek sötét vagy világos típusúak.Láthatatlan idegen entitásokat fedezett fel a Thunder Energies új teleszkópjával
Ez egy hatalmas felfedezés. Nem tudjuk, hogy mik ezek az entitások. Láthatatlanok a szemünknek, láthatatlanok a távcsöveinknek, vagy a hagyományos Galileo teleszkópjainknak is. De ezek az entitások teljes mértékben láthatóak a Santilli teleszkópjaik kameráinak köszönhetően." - nyilatkozta Dr. Ruggero Santilli, a Thunder Energies vezérigazgatója. 
Láthatatlan idegen entitásokat fedezett fel a Thunder Energies új teleszkópjávalA vizsgálat során a láthatatlan idegen entitások két típusát különböztették meg. Az ITE-1 és ITE-2 jelölést adták nekik. Az ITE-1 típusú entitás a Santilli teleszkóp homorú lencséinek köszönhetően vált láthatóvá, és a hozzá csatlakoztatott digitális kamera hátterén "sötét objektumként" jelent meg. Az ITE-2 típus "világos objektumként" látszik a kamera képén.
AZ ITE-1 típusú idegen entitásról kimutatták, hogy főként földfelszíni és Hold körüli pályán találhatók. Az ITE-2 általában polgári, ipari és katonai létesítmények fölött helyezkedik el közvetlenül.
A Thunder Energies vállalat egy áttörést jelentő új technológiákat használó cég az optika, az atomfizika és az üzemanyag elégetés élvonalbeli területein.
Technikai információk a felfedezésről (angolul):

 Dr. Santillivel és Dr.Gaines elnök-vezérigazgatóval készült interjú (angolul):

További információk a vállalat oldalán: http://thunder-energies.com
Fordította és közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Forrás: http://thunder-energies.com
http://www.prweb.com/releases/2016/01/prweb13168382.htm
Share To:

Post A Comment: