Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Zöld achát Minden hiedelemmel ellentétben a zöld achát is, nem mesterségesen előállított kő. Fehér achátból készítik, és zöld festékbe áztatják. A fehér achát magába szívja a festéket, a festék energiáját. A szívcsakra zöld és rózsaszín energiával dolgozik. Ezért a zöld achát a szívcsakrába, a korona csakrába, a torokcsakrába, és a kettes csakrába kapcsolódik. Ez a kő a gyengédség, az együttérzés és a gondoskodás köve.

Szín: zöld
Ásványtanilag: achát zöld rajzolattal
Kristályszerkezet: trigonális
Keletkezés módja: vulkáni 
Minden hiedelemmel ellentétben a zöld achát is, nem mesterségesen előállított kő. Fehér achátból készítik, és zöld festékbe áztatják. A fehér achát magába szívja a festéket, a festék energiáját. A szívcsakra zöld és rózsaszín energiával dolgozik. Ezért a zöld achát a szívcsakrába, a korona csakrába, a torokcsakrába, és a kettes csakrába kapcsolódik. Ez a kő a gyengédség, az együttérzés és a gondoskodás köve. Ezeket az érzéseket a szenvedésen keresztül hozza fel bennem, mert aki a szenvedést nem tapasztalja az nem tudja értékelni a jót sem. Amikor mélységében szembesültem a szenvedéssel és a gyötrelemmel, amikor már nincs tovább, nem bírom tovább, térdre hullva megadom magam! Ezt a megadást tudatosítja bennem nem úgy, hogy miért én, miért már megint...? Hanem a mindenbe való belefáradás, a gyermek szülőjéhez való odafordulás révén, Atyám legyen meg a te akaratod! Ezt a folyamatot vezényli le úgy, hogy teljes átélést hoz tudatosságban és megélésben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
gyogyitaskovekkel.hu
Share To:

Post A Comment: