Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Víz achát (enhidrosz, lace) Általános állapot javító, erősítő, enyhíti a stressz okozta fejfájást. Kinyitja,és aktiválja a jin vezetéket. A vízachát a torokcsakrába, a szívcsakrába, és a szakrális csakrába kapcsolódik. A nőiség, az asszonyiság, a megadás köve. Ezzel a kővel megtapasztalom a "legyen meg a te akaratod Atyám" miben létét. Megtanít az önmegbocsátásra.

Szín:Szintelen,fehér vagy szürke 
Átlátszóság: A nagyon tiszta,áttetsző, achát rajzolattal. 
Kristályszerkezet: trigonális, hexagonális 
Mohs-keménység:
Képlet: SiO2
Ásványtanilag: vízzel töltött üreget tartalmazó achát 
Keletkezés módja: Ez az ásvány különböző kőzetek-főleg lávák-üregeiben képződik 
Előfordulás: Németország, Oroszország, India, Ausztrália, Dél-Afrika, USA Fajsúly:2,65 
Törés: kagylós 
Nyugati csillagjegy: Rák, Skorpió 
Kínai csillagjegy: Ló, Disznó Elem: 
Gyógyhatása: Nyugtat, és véd a negatív befolyásokkal szemben. 
Általános állapot javító, erősítő, enyhíti a stressz okozta fejfájást. Kinyitja,és aktiválja a jin vezetéket. A vízachát a torokcsakrába, a szívcsakrába, és a szakrális csakrába kapcsolódik. A nőiség, az asszonyiság, a megadás köve. Ezzel a kővel megtapasztalom a "legyen meg a te akaratod Atyám" miben létét. Megtanít az önmegbocsátásra. Megtanít élvezni az életet,és örülni. Segítségével az élet teljességében ünnepelhetek!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!gyogyitaskovekkel.hu
Share To:

Post A Comment: