Fizikai testre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály felkészíti a testet a magas rezgésű energiák befogadására. Lélekre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály szembesít saját spirituális utunkkal. Megérteti velünk hol állunk a lelkünk karmikus ösvényén. ~ Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Rózsaszín achát

Ásványtani meghatározás: achát természetes vörös színnel, trigonális, vulkáni
Fizikai testre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály felkészíti a testet a magas rezgésű energiák befogadására.
Lélekre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály szembesít saját spirituális utunkkal. Megérteti velünk hol állunk a lelkünk karmikus ösvényén.
Mentális képességekre gyakorolt hatása: A rózsaszín achát kristály segít összpontosítani spirituális utunkon hozott döntések közben.
Mágikus tulajdonságai: A rózsaszín achát kristály felkészít a mágikus rituálé kivitelezésére. A rituálé előtt több napig hordjunk rózsaszín achát karkötőt vagy nyakláncot.
Feng Shui: felhasználása: A rózsaszín achát kristályfüggő az ablakokban felfüggesztve megszűri a beáramló chit, kívül tartja a fertőzött életidegen energiákat.
Angyala: Raziel arkangyal szívkristálya a rózsaszín achát.
Egyiptomi istene: Thot isten szívkristálya a rózsaszín achát.
Horoszkóp besorolás: A rózsaszín achát a Kecske (kínai horoszkóp) jegyű emberek születési lélek kristálya.
Leírás:
A rózsaszín achát segíti az ezoterikus ismeretek elsajátítását és a spirituális energiák befogadását. Kellő felkészülés után elvezet minket a beavatáshoz vezető közvetlen útra. Pártolja a tanulást és a tanultak hatékony alkalmazását a mindennapi életben. Védelmet és tanácsokat ad a mágia követőinek. Őrzi a rejtett és a tiltott ezoterikus ismereteket. A kiválasztottakat ráébreszti egyéni útjukra, és végigkíséri őket rajta. Szükség esetén kialakítja és megformálja az egyéni pozitív értékrendet. A hatékonyság érdekében csoportosítja és rendszerezi a tanulnivalókat. Átláthatóvá teszi a világ feltárandó titkait.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: