Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Faachát (kvarc) Gazdaságot és bőséget hoz az élet minden területén. Segít, hogy a zűrzavaros időkben se billenjünk ki. csakrákat összehangolja és együttes működésre készteti. Rávilágít önmagunk káoszára. Megadja a kitartás erejét. Gyógyítja az idegrendszert, az ereket, a keringési rendszert, csontozat elváltozásit. Fájdalomcsillapító. A növények gyógyítója is. A bőség köveként ismert, mert segít gondolatainkat a bőség gondolataivá váltani. Természetesen előbb szembesít a gondolataim káoszával, segít rendet rakni.

Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: zöldesfehér szálas zárványokkal
Ásványtanilag: fehér kvarc zöld zárványokkal 
Kristályszerkezet: trigonális 
Keletkezés módja: vulkáni
Gazdaságot és bőséget hoz az élet minden területén. Segít, hogy a zűrzavaros időkben se billenjünk ki. csakrákat összehangolja és együttes működésre készteti. Rávilágít önmagunk káoszára. Megadja a kitartás erejét. Gyógyítja az idegrendszert, az ereket, a keringési rendszert, csontozat elváltozásit. Fájdalomcsillapító. A növények gyógyítója is. A bőség köveként ismert, mert segít gondolatainkat a bőség gondolataivá váltani. Természetesen előbb szembesít a gondolataim káoszával, segít rendet rakni. Békét teremt, mivel a gondolatainkat a pozitív énkép, az önbecsülés megteremtése serkenti, hatására békébe kerülünk önmagunkkal. Megadja a kitartás erejét, gyengéden támogat. Mivel a harmadik szem köve, kiigazítja az idegrendszer torzulásait. Keringési rendszert tisztítja és energetikailag kiigazítja az esetleges blokkokat képekben bemutatja, hogy a blokkokat okozó félelmeket ki tudjam oltani. Ebben is támogat. Fájdalomcsillapító testileg, lelkileg. Mivel a harmadik szemhez kapcsolódik és a harmadik szem irányítja a test energiarendszerét hatással van minden csakrára. Különösen a solárra a tudat fizikai síkjára és a hozzá kapcsolódó szervekre, melyek az emésztésért felelnek, a lelki dolgok megemésztéséért is. Gondos támogató és segítő, mert Föld Anyával is intenzív kapcsolatot tart. Segítségével összekapcsolódhatom vele és Föld Anya igazi gondoskodásával, megoldhatom minden földi nyavalyámat. Ezért ez a kő a sámánok köve. Szívcsakrához kapcsolódik. Ha kérem tőle átvilágítja önszeretetem milyenségét, vagy önutálatomat. Segít felderíteni, miért utálom magam? Mi volt az az önmagamban való csalódás, amiért megutáltam magam. Segít megbocsátani magamnak. Elfogadásom mértékétől függ, hogy ez a folyamat milyen hosszú. Nem kényszerít, de gyengéden ösztönöz akár álmokon keresztül. Amikor végre megküzdöttem önmagam ellenségeivel helyreállíthatom önbecsülésem. Akkor talpra állít biztonságot ad, támadhatatlanak érzem majd magam. Segít kiállni a pástra és kivívni az érvényesülést. Megharcolja velem az igazságomat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
gyogyitaskovekkel.hu
Share To:

Post A Comment: