Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Csillagachát (mennydörgő tojás,amuletkő) Szívcsakra, koronacsakra, gyökércsakra köve. Az igazi átváltozás, metamorfózis köve. Nem véletlenül van ennyi neve. Ez a kő igazi társ önmagam sötétsége átvilágításban. Szembesít gondolataim és érzelmeim káoszával. Önmagam démonaival is szembe állít. Félelmeimet akár felnagyítva állítja elébem, mert ha ezzel kővel találkozom eljött az ideje, feldolgozzam, a szívembe öleljem őket. A szívcsakrán keresztül kezdik a munkát, és egyszerre haladnak a koronacsakra és a gyökércsakra felé. Vagyis mennyire szeretem magam, miért utálom magam? Miért érzem úgy, hogy nem érdemlem meg a szeretetet? Miért hagyott el az Isten? Miért hagynak el a férfiak (Isten), vagy a nők (Istennő)?

Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: zöld, szürke, barna 
Ásványtanilag: achát riolit-vagy porfiritgumóban 
Kristályszerkezet: trigonális 
Keletkezés módja: vulkáni
Szívcsakra, koronacsakra, gyökércsakra köve. Az igazi átváltozás, metamorfózis köve. Nem véletlenül van ennyi neve. Ez a kő igazi társ önmagam sötétsége átvilágításban. Szembesít gondolataim és érzelmeim káoszával. Önmagam démonaival is szembe állít. Félelmeimet akár felnagyítva állítja elébem, mert ha ezzel kővel találkozom eljött az ideje, feldolgozzam, a szívembe öleljem őket. A szívcsakrán keresztül kezdik a munkát, és egyszerre haladnak a koronacsakra és a gyökércsakra felé. Vagyis mennyire szeretem magam, miért utálom magam? Miért érzem úgy, hogy nem érdemlem meg a szeretetet? Miért hagyott el az Isten? Miért hagynak el a férfiak (Isten), vagy a nők (Istennő)? Miért vagyok én az örök vesztes? Miért hagytam el én az Istent? (lehet, hogy egy másik életben) Miért olyan az életem amilyen? Mit csinálok rosszul? Mi az amit tudnom kell? Ez a kő rávezet a megoldásokra. Megérthetem, hogy meg kell végre bocsátanom magamnak (egyszerű szertartás: gyertya gyújtás, segítségét kérni a kőnek, istennek) megbocsátás nélkül nincs továbblépés, ezért toporgok egy helyben. A bűntudattól alakul ki bennem az önutálat. Mert addig ostoroztam magam, hogy nem vagyok méltó isten szeretetére. A kő segít kideríteni, mert lehet nem is emlékszem rá, egy másik életből származik (visszatérő álom), de ebben az életben is hurcolom azért, mert meg kell bocsátanom magamnak. Lehet, hogy félelmeim is mind erről szólnak. A kő segít felderíteni. Erőt ad a félelmekkel szembeszállni és megkérdezni tőlük. Miért csináltalak magamnak? Amikor nagy sóhajok és szívdobogás közben kioldódnak hatalmas megkönnyebbülés a részem. Képeket látok, melyekből megtudom miért csináltam a félelmet. Szembeállít a gondolatimmal, ahogyan megítélem magam. (öreg, csúnya, kövér), de átvilágítja önmegítélésemen keresztül környezetem megítélését. Amikor átváltoztatom saját sötétségem (félelmeim, ítélkezéseim, tudatlanságom), amikor elkezdem becsülni önmagam. Amikor rádöbbenek, hogy először saját magamnak kell szeretnem magamat, hogy megváltozzon az emberekkel való kapcsolatom, és a körülöttem lévő világ. Megvalósítom a gondolat átalakítást, és tiszta szép gondolatokat gondolok. Akkor következik be szép lassan a kiegyensúlyozás. Ez a kő nem véletlenül viseli egyik neveként a mennydörgést, olyan felismerésekhez juthatok a segítségével, mely villámként hasít végig az elmén, és mennydörgésként csattan a megértés. Ez a kő a megvilágosodás köve, mert kitisztítja és feltárja az utat. Ahogy haladok a tudás fénye felé, úgy jönnek rendbe agybetegségeim. Kiigazítja idegrendszerem. A hormonháztartás kiegyensúlyozódásával rendbe jön energiarendszerem, torzulásai megszűnnek. Ahogy emelkedik önszeretetem mértéke aktiválódik az immunrendszer, és rendbe jön az emésztésem is ahogy megemésztettem félelmeimet és letett ítélkezéseimet. Amikor önszeretetem annyira megemelkedett, megértéseim elérték a tudás mértékét feltárul szívem kapuja, előlép a Mester és a bennem Élő Isten, hisz a tanítvány készen áll a tudásra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!gyogyitaskovekkel.hu
Share To:

Post A Comment: