Ez a kristály segít nektek abban, hogy az új 5. Dimenziós Mátrixban, vagy kristály hálózatban megalapozzátok magatokat. Az Aqua Aura Kristály a kristályos Föld és Víz energiáit tartalmazza. Az Aqua Aura Kristály egy tiszta, arannyal kezelt kvarckristály. Ez egyesíti a tiszta kvarc fényét a Felemelkedés Arany Sugarának életerejével, hogy megalkossa a bolygó tiszta kék színét. Ez a kristály segít nektek abban, hogy az új 5. Dimenziós Mátrixban, vagy kristály hálózatban megalapozzátok magatokat.


Ez a kristály segít nektek abban, hogy az új 5. Dimenziós Mátrixban, vagy kristály hálózatban megalapozzátok magatokat. 
Az Aqua Aura Kristály a kristályos Föld és Víz energiáit tartalmazza. Az Aqua Aura Kristály egy tiszta, arannyal kezelt kvarckristály. Ez egyesíti a tiszta kvarc fényét a Felemelkedés Arany Sugarának életerejével, hogy megalkossa a bolygó tiszta kék színét. Ez a kristály segít nektek abban, hogy az új 5. Dimenziós Mátrixban, vagy kristály hálózatban megalapozzátok magatokat.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Aqua Aura Kvarc /Aqua Aura Kristály/
Annak ellenére, hogy mesterségesen készült, az akva aurának erős az energiája; annak az alkímiai folyamatnak köszönhetően, amely az aranyat a hegyikristályra rögzíti. Az akva aura megszabadít a korlátozásoktól, és helyet teremt valami új számára. Ez a kristály gyógyítja, tisztítja és nyugtatja az aurát, eloszlatja belőle a stresszt, és begyógyítja rajta a "lyukakat". Élénkíti a csakrákat, különösen a toroknál lévőt, ahol erősíti a szívből jövő kommunikációt. Eltávolítja a negatívvitást a finomtestekből, valamint a spirituális test és az univerzális energiák között létrejött kapcsolatokból. Amikor már lehetővé tette, hogy a lélek energiája kifejezésre jusson, engedi érvényesülni a legmagasabb rendű képességeinket.
Az akva aura elősegíti az üzenetközvetítést és az önkifejezést, elmélyíti a spirituális ráhangolódást és kommunikációt. Védelmet nyújtó kő, amely oltalmaz az asztrális vagy a lelki támadással szemben. Mélyről jövő békességet biztosít a meditáció alatt. Más kristályokkal együtt használva erősíti gyógyító tulajdonságait.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Aqua Aura Kvarc /Aqua Aura Kristály/
Az átható kék színű akva aura kvarc is a természet és a tudomány találkozása révén született. Nagyon tiszta hegyikristály szerkezetébe speciális technológiával nyomás és hő segítségével arany atomokat juttatnak be. Így a kvarc (szilicium-dioxid) és az arany kölcsönhatásba kerül egymással létrehozva a különleges tulajdonságokkal bíró szépséges tengerkék kristályt, az akva aurát, mely felszínén a szivárvány színei is felfedezhetők. Az akva aura kvarc rezgése hasonlóan más aura kvarcokhoz magas és nagyon intenzív.
A hegyikristályról tudvalevő, hogy mester gyógyító, a teljes finom-energetikai rendszerünket tisztítja, harmonizálja. Az aura sérüléseit, ahol energiavesztés történik, helyreállítja és feltölti kristályos fénnyel. Ezt a folyamatot a bevitt arany atomok segítik, gyorsítják.

Akva aura kvarc üzenete: aktíválom a saját teremtő lényem esszenciáját!

Az akva aura kvarc neve utal a tenger kék színére, rezgésében pedig felfedezhető a víz elem, mely által az érzelmeinket is hatékonyan nyugtatja. A kék sugár hordozója, így leginkább a torok csakrához tartozó problémákkal kapcsolatosan siethet segítségünkre.
Az akva aura hatással van a thymusra, melynek jelentős szerepe van az immunrendszer támogatásában, szervezetünk mindenféle kórokozótól, betegségtől való távol tartásában.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Aqua Aura Kvarc /Aqua Aura Kristály/ Az akva aura kvarc részben hasonló tulajdonságokat mutat mint az akvamarin, azonban a beépült arany atomok által védelmet nyújt a betolakodók ellen (nem csak fizikai szinten), hiszen az arany magában hordozza a Nap éltető energiáját.
Nem csak fizikai szinten, hanem érzelmeink és gondolataink megfelelő módon való kifejezésében is támogat a víz aura kvarc és érzelmi kérdésekben is bátran fordulhatunk hozzá segítségért. Az akva aura egy zuhatag erejével segít feloldani az érzelmi viharok mélyebb okát és nyugalmat, megbékélést hoz számunkra.
Az akva aura a lélek kifejeződésének kristályos fényeit sugározza, pozitív energiával tölti fel, a teljes csakra és meridián rendszert valamint az aurát. Ez a kristály aktiválja az eredő Teremtő Tervet, visszatölti az életerőt a test minden egyes sejtjében. Ezáltal lehetőség nyílik a Krisztusi Teremtő Fény lehorgonyozására a földi hálóba és saját életünkbe.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Kristálybiblia 
kristalytanc


Share To:

Post A Comment: