Ez a kézvibrációs technika segíti a gyógyítót, hogy 10 Hz-es agyfrekvencián tudjon működni. Ilyen ütemben rezegtetve kezeit,a gyógyító agya...

Ez a kézvibrációs technika segíti a gyógyítót, hogy 10 Hz-es agyfrekvencián tudjon működni. Ilyen ütemben rezegtetve kezeit,a gyógyító agya visszajelzést kap, mely segít, hogy az 10 Hz-es frekvencián működhessen. Ha a gyógyító agya 10 Hz-es frekvencián funkcionál, akkor az agy és a test energiatere, amit aurának is neveznek, ugyancsak ilyen ütemben kezd vibrálni. Ha egy másik személy kerül ebbe az erőtérbe, akkor annak aurája is átveheti ezt a 10 Hz-es vibrálást. Amint megtanultad másodpercenként tízszer rezegtetni kezedet, készen állsz a Silva-féle Speciális Gyógyító Módszer alkalmazására.

A MÓDSZER :

Helyezd jobb kezed ujjainak hegyét a beteg fejének bal felére,úgy, hogy a legyezőszerűen álló ujjaid érintsék és fedjék a bal agyféltekének megfelelő fejrészt! Bal kezedet helyezd hasonlóan a beteg fejének jobb felére, s ujjaid ugyanúgy érintsék és fedjék a jobbagyféltekének megfelelő fejrészt! Az ujjak szétterpesztése nemcsak megnöveli a fedett területet, hanem jobban ki is engedi az energiát, s az nem jut - mint egy „rövidzárlaton' keresztül - vissza saját testünkbe. Amikor mindkét kéz ujjbegyei hozzáérnek a beteg fejéhez, akkor a gyógyító és a páciens is hunyja be szemét! A gyógyító mély lélegzetet vesz, a levegőt benntartja, előrehajtja fejét, s rezegtetni kezdi mindkét kezét. A levegőt visszatartva és kezét rezegtetve a gyógyító megpróbálja felidézni, milyen érzés is ellazultan alfában lenni. Ugyanakkor észben tartja, hogy a rezegtetéssel egy általa ismert egészségügyi probléma okát akarja megszüntetni. Addig folytatja ezt, amíg levegővel bírja. Mielőtt kifújná a levegőt,és újra levegőt venne, vegye el kezét a beteg fejétől! Majd a gyógyító kinyitja szemét, s finoman addig dörzsöli egymáshoz két tenyerét, amíg légzése teljesen rendbe nem jön. A beteg továbbra is csukva tartja szemét. A légzés normalizálódása után a gyógyító megismétli a műveletet. Ezúttal bal kezének ujjhegyeit a beteg terület egyik oldalára,míg a jobbét annak másik oldalára helyezi. Újra rezegteti ujjait. Amikor megint lélegzetet kell vennie, elveszi kezét a beteg területről, és addig dörzsöli egymáshoz tenyereit, amíg légzése nem normalizálódik. Ezt követően ismét a fejen végez kezelést. Fej területén lévő probléma esetén, pl. fejfájáskor, először a beteg előtt állva végez egy kezelést. Mély levegőt vesz, majd lélegzetét visszatartja, ahogy azt az előbbiekben leírtam. Ezután a beteg háta mögé áll, s ezúttal egyszer hátulról végez kezelést. Ekkor azonban a módszer alkalmazása előtt nem teleszívja tüdejét, hanem kifújja a levegőt, és így tartja vissza lélegzetét. Kezét továbbra is másodpercenként tízszer rezegtetve újra megpróbálja felidézni, milyen érzés is ellazultan alfában lenni. Ezután a korábban leírtak szerint, levegővel teli tüdővel, újra elölről végez egy kezelést,s ezzel vége is a beavatkozásnak. A beteg fejére helyezve ujjhegyeit, a gyógyító rögtön elkezdi rezegtetni kezét, amint behunyja szemét. A teleszívott tüdővel végzett kezelést pozitív beavatkozásnak nevezzük, az üres tüdővel végzett kezelést pedig negatív beavatkozásnak. Negatív beavatkozást csak a fej hátsó részén és csak fejprobléma esetén végzünk. Minden egyéb elváltozás korrigálására pozitív beavatkozást
végzünk.
A beavatkozás közben a gyógyítónak mindig ellazultnak kell lennie, s eszében kell tartania, hogy tevékenységének az a célja,hogy saját elméjében korrigálja a probléma - tehát a beteg bajának - okát.Ha a gyógyító másodpercenkénti 10-es frekvenciával rezegteti kezét, akkor az érzéstelenítő és fertőtlenítő hatást is kifejt. Ha a betegnek vérző, nyílt sebe van, akkor a gyógyító kezét a seb felett rezegtesse, s közben képzelje el, hogy a vérzés eláll és a seb gyógyul! A gondolatok megerősítéseként a gyógyító mondja hangosan: - Nincs fájdalom, nincs vérzés! A fájdalom és a vérzés ilyenkor általában megszűnik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


José Silva
Share To:

Post A Comment: