VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: fénymunkások/fényhordozók TÁRSULT NEVEK: Indryel MENNYEI FELADATKÖREI: A leszületett fényhordozók (fénymunkások....

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: fénymunkások/fényhordozók
TÁRSULT NEVEK: Indryel
MENNYEI FELADATKÖREI: A leszületett fényhordozók (fénymunkások)/csillagmagok őrzője, védő angyala
MIKOR ÉRKEZIK ÉLETEDBE: Mikor fénymunkásként utadat keresed a Fény felé, de nem tudod merre indulj el.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: önbizalom, útkeresés
SZÁRNYAI: fehér

Fohász:
Kérlek Indriel arkangyal mutass utat számomra a Fény felé. Mutasd meg mi a feladatom a Földön. Köszönöm. Áldás!

Így szól Indriel arkangyal:
Igen, te valóban fénymunkás vagy. Mindig is világmegváltó tervek és szándékok vezéreltek. Egy téren és időn túlmutató küldetést teljesítesz. Gyakran teljesen hétköznapi körülmények között kell teljesítened ezt a küldetésedet. Előfordulhat például, hogy éppen vásárolsz, amikor valakinek a segítségedre van szüksége. Küldetésedből fakadó hatásköröd most bővülni fog, hogy még több emberen segíthess. Ehhez azonban változtatnod kell eddigi életviteleden, és belső iránytűd azt is megmutatja, hogyan. Különlegesen fogékony vagy mások érzéseire, ezért nagyon fontos, hogy segítségnyújtás után megszabadulj a nem hozzád tartozó érzésektől. Kérd másik őrangyalod, Mihály arkangyal segítségét, és mi együttes erővel megtisztítjuk lelkedet a mérgező érzelmektől, szálaktól, amelyek segítő erőfeszítéseid nyomán keletkeztek. Te egy földi angyal vagy, és mi minden lehetséges módon, örömmel segítünk neked. Csak kérd a segítségünket!
Írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Forrás: www.angyalokfenye.hu
Illetve még több segítségért pedig látogass el az Angyalok Fénye FACEBOOK oldalára! Csatlakozz PINTERESTJÉHEZ és INSTAGRAMJÁHOZ is!
Share To:

Post A Comment: