Érdekes videót tett közzé az Amerikai Természettudományi Múzeum, amelyen a Föld lakosságának eddigi gyarapodása mellett a következő évtizedek várható növekedését is végignézhetjük. A videó elején egy gyors áttekintést kapunk, hogy a Föld első emberei hol jelentek meg, majd 1:00 perctől “pontról pontra” nézhetjük végig a bolygó népesedését. / Így növekedik a Föld népessége időszámításunktól egészen 2100-ig ~ fényörvény, hírek, érdekességek, népességnövekedés, világ, élet,

Így növekedik a Föld népessége időszámításunktól egészen 2100-ig
Érdekes videót tett közzé az Amerikai Természettudományi Múzeum, amelyen a Föld lakosságának eddigi gyarapodása mellett a következő évtizedek várható növekedését is végignézhetjük.

A videó elején egy gyors áttekintést kapunk, hogy a Föld első emberei hol jelentek meg, majd 1:00 perctől “pontról pontra” nézhetjük végig a bolygó népesedését. Minden egyes pont egymillió embert jelképez, a történelmet pedig gyorsan végigpörgetve mutatja, hol és hány millió fővel nőtt a népesség.

Az animáció készítői megjegyzik, hogy a jövőbeni növekedés lassulhat is, sőt, akár kevesebben is lehetünk, de a jelenlegi növekedés ütemével számolva 2100-ra már 11 milliárdan is élhetünk a Földön.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!erdekesvilag.hu
Share To:

Post A Comment: