Az egész világsajtót bejárta, és a Daily Mail is hírt adott David Hibbit angol fiatalember esetéről. A férfi azt állítja, egy különös szerrel gyógyította ki magát a rákból. A staffordshire-i 33 éves apuka, David Hibbitt 2012. júliusában kapta a rossz hírt: vékonybél rákban szenved. Eltávolították beleiből a rákos részt, kemoterápián esett át, és sugarazták. Az orvosok mégsem biztatták semmivel: 18 hónapja van hátra, mondták neki. David azt gondolta, semmit sem veszíthet, ezért alternatív megoldások után nézett. Hallott a marihuána olajról, ami nem más, mint kannabisz kivonat, és bizony a helyi drogdílertől volt kénytelen beszerezni.

Az egész világsajtót bejárta, és a Daily Mail is hírt adott David Hibbit angol fiatalember esetéről. A férfi azt állítja, egy különös szerrel gyógyította ki magát a rákból.
A staffordshire-i 33 éves apuka, David Hibbitt 2012. júliusában kapta a rossz hírt: vékonybél rákban szenved. Eltávolították beleiből a rákos részt, kemoterápián esett át, és sugarazták. Az orvosok mégsem biztatták semmivel: 18 hónapja van hátra, mondták neki. David azt gondolta, semmit sem veszíthet, ezért alternatív megoldások után nézett. Hallott a marihuána olajról, ami nem más, mint kannabisz kivonat, és bizony a helyi drogdílertől volt kénytelen beszerezni.
David idén januárban járt utoljára orvosnál, ahol minden egyes leletét negatívnak találták. A férfi ezután megkereste az angol sajtót, mert mindenkinek el akarta mesélni, hogy a kannabisz olaj kigyógyította a rákból.
Az orvosok máig nem hiszik, hogy ez a szer kúrálta ki, és a Brit Rákmegelőző Intézet közleményt is kiadott arról, hogy a kannabisz olaj rákgyógyító hatását a tudósok nem igazolják, David meg van győződve igazáról, és főleg teljesen jól van.   
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


kiskegyed
Share To:

Post A Comment: