Orosz szellemgyógyászok és tudósok elméletei szerint cél­irányos összpontosítással minden esemény és minden be­tegség harmonikus eseménnyé...

Orosz szellemgyógyászok és tudósok elméletei szerint cél­irányos összpontosítással minden esemény és minden be­tegség harmonikus eseménnyé változtatható. A gyógyítói zsargon szerint: visszatéríthető normális állapotába, vagy­is a tökéletes egészség és tökéletes harmónia ősállapotába. A testünket körülvevő információs mezőben és összes sej­tünkben benne él testünk eredeti, egészséges felépítésének másolata. Ilyenek voltunk akkor, amikor életünk keletke­zett. Abban a pillanatban, amikor az ondósejt egyesült a petesejttel, és az új életet eltöltötte a léleksugár, az élet impulzusa, még mindnyájan tökéletesen épek és egészsé­gesek voltunk. Ebben a pillanatban, mielőtt az őssejt osz­tódni kezdene, még minden élet tökéletes. Ebben a pillanat­ban megfelel az isteni ősegységnek - és ezt az ősállapotot közelítjük meg ismét aktívan a tudati eljárásokkal.
E belső újjászervezésre szolgáló technikák alkalmazásával némely esetben még szervek és fogak is újranöveszthetők. Ezeket a lenyűgöző módszereket is bemutatjuk könyvünk­ben. Ma már számos orosz gyógyítónak vannak tanítvá­nyai szerte a világon, akik a hagyományos gyógymódokat alkalmazzák és tovább is fejlesztik. Senki ne tekintse meg- másíthatatlannak"ezeket az eljárásokat, inkább kísérletez­zen velük és igazítsa őket saját igényeihez - mindnyájunk javára. Hiszen minden mozgásban van, és amilyen mérték­ben változik Földünkön az emberiség tudata, oly mérték­ben változik a gyógyítás tudománya is.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Forrás: Petra Neumayer/Tom Peter Rietdorf
(Titokzatos orosz gyógymódok)
Share To:

Post A Comment: