A holografikus védelmi mező még mindig ott van, még mindig véd bennünket. Mikor 1972-ben odakerült, a szíriusziak teljes irányítást szereztek felette, de lassan lemondtak róla, így jelenleg a mi hatalmunkban áll. Hogy ezek a dolgok milyen szerepet játszanak - milyen fajta lehetőségeket ismerünk fel bennük abszolút rajtunk múlik. / Holografikus védelmi mező a Föld körül ~ fényörvény, hírek, rejtélyek, spiritualitás, szíriusziak, titkok, világ, napkitörés, holografikus védelmi mező, merkaba,

Holografikus védelmi mező a Föld körül
A holografikus védelmi mező még mindig ott van, még mindig véd bennünket. Mikor 1972-ben odakerült, a szíriusziak teljes irányítást szereztek felette, de lassan lemondtak róla, így jelenleg a mi hatalmunkban áll. Hogy ezek a dolgok milyen szerepet játszanak - milyen fajta lehetőségeket ismerünk fel bennük abszolút rajtunk múlik.
Három olyan aspektus van ennek körülményében, amit meg kell értenünk. Először is, „engedély" nélkül nem hozhatták volna létre. Ez nem csalás volt. Nem olyan volt, mint például a marsiak különböző csínytevései, akik először elpusztították saját bolygójukon az életet, majd Atlantiszra menekültek, végül Atlantisz elsüllyedésével dimenzionális katasztrófákat okoztak azzal, hogy - mindenféle engedély nélkül - külső Merkaba-technológiát alkalmaztak, hogy mentsék a bőrüket. Ahogy mondtam, a szíriusziak a kozmikus hierarchia „felsővezetőinek" teljes tudomásával és beleegyezésével dolgoztak.

Másodszor, a mező beillesztését úgy kellett véghezvinni, hogy sem a fenyegető veszélyről, sem a megoldásról nem tudhattunk.
Harmadszor, azzal egy időben, hogy megmentettek minket, a szíriusziaknak olyan feltételeket kellett teremteniük, ami felgyorsítja evolúciónkat, így képesek leszünk a negyedik dimenzióba lépni és abban a perspektívában is megvédeni saját magunkat.
Láthatjuk, ahogy a sors, a véletlen és a belső spirituális munkánk kombinációja varázslatos módon miként teljesíti be végzetünket, amit a harmadik dimenziós nézőpontunkból nem teljesen értünk. A napéjegyenlőségek előrehaladása által szemléltetett kozmikus naptár szerint ez idő tájt (1998 telén) esedékessé válik a tudatosság harmadik szintjére és a negyedik dimenzióba lépni. De világossá vált, hogy mi, mint faj nagyon messze vagyunk ennek a szintnek az elérésétől. Ahhoz, hogy beleférjünk az időbe, valahogy fel kellett volna gyorsítanunk növekedésünket. És úgy néz ki, hogy az 1972-es napkitörés rendellenessége pont olyan feltételeket teremtett, ami az efféle felgyorsuláshoz vezetett volna.
Nos, a felgyorsulás folyamata valójában tényleg megtörtént. De nemcsak ez a lényeg, ugyanis példátlan sebességgel megy végbe. A dolgok olyan gyorsan változnak, hogy az egész galaxis figyelmét felkeltettük! Ami most a Földön történik, valami olyasmi, amit az univerzum ezen területén még soha senki nem tapasztalt azelőtt - legalábbis a Felemelkedett Mesterek és Melchizedekek nem láttak ilyet. És a felgyorsulás nem all meg! Amit a Mesterek és a Melchizedekek tudnak, hogy bármi is történik, az nemcsak itt lesz egyedülálló, hanem hatással lesz mindenhol, minden életre.
Majdnem olyan, mintha kihúzták volna a dugót és a tudatosság egy óriási áradata került volna elő, vagy a bőséges mennyiségben elültetett magok hihetetlen következménnyel a galaxisban új hajtásokat hoznának.
Mindenki tudja, hogy nagyjából az elmúlt huszonöt-harminc évben elképzelhetetlen technológiai, történelmi és szociális változások mentek végbe az egész bolygón: a Hidegháború vége, a közelgő globális gazdaság, az „információ kora" a minden nagyszobában megtalálható számítógépekkel és minden kabátzsebben ott lapuló mobiltelefonokkal belépett az életünkbe. Ezek a változások mérhetetlen szakadásokat okoztak az emberi életben, kezdve az érzelmi és pszichológiai zavarok félelmetes növekedésétől a családok széthullásán át a minden hagyományos kultúrában észrevehető bomlásokig. Ez mindenki számára ismert. Ám ezek a változások csak a jéghegy csúcsa. A belső szinten történtek következményei jóval túl fognak menni azon, amit a személyes életekben, a gazdaságokban és a kultúrákban történő zavarok okoznak.
Ahhoz, hogy lássuk, miként és miért történik mindez, meg kell vizsgálnunk, hogy a szíriusziak által kifejlesztett „megoldás" a nappulzálásra mivel járt együtt. Mikor 1972-ben először néztek bele az Akasha-krónikába, hogy megoldást találjanak a velünk szembenálló problémára, azt látták, hogy egyszerűen nincs megoldás. Ha egy csillag kitör a harmadik dimenzióban, a körülötte lévő, keringési pályájukon haladó harmadik dimenziós bolygók, melyek a robbanásának hatáskörén belül vannak, egyszerűen elpusztulnak. De tovább vizsgálódtak, hogy vajon létezik-e valaki, aki rendelkezik egy lehetséges megoldás gondolatával, még ha nem is lehet azt véghezvinni. Arra jutottak, hogy felgyorsítják a bolygó evolúcióját, így olyan eseményeket kell kezelnie, amik máskülönben katasztrofálisak lennének. A koncepció fel volt jegyezve, de még sosem próbálták. De sor került rá.
Egyébként, ennek a nagyszerű kozmikus memóriabanknak - az Akasha-krónikának - az ellenőrzési folyamata nem csupán a kipróbálás, vagy a tervezett lehetőségek miatt, hanem tanító jellege miatt is fontos volt. Megmutatja, hogy minden gondolat, minden lehetőség megérzése - legyen szó akár csak egy ötletről, még akkor is, ha véghezviteléhez nincsenek megfelelő eszközök és feltételek - milyen rendkívül fontos és a nagyobb valóság részeként marad fenn. A valóság nemcsak tényeket, hanem lehetőségeket is tartalmaz. Mondhatnánk, hogy olyan, mintha valaki elvetette volna a magot, sőt talán maga Isten volt az. Valahol, valamikor, valamilyen galaxisban vagy valamilyen másik dimenzióban, ki tudja, hol, de egy bolygó evolúciójának felgyorsítása fogalmazódott meg annak érdekében, hogy megváltoztassák anyagi sorsát, annak teljes tudatában, hogy valamikor véghez is kell vinni, és elültették azt a magot, ami egészen új lehetőséget teremt, egy teljesen új utat, melyet maga az élet fejleszt ki. Úgy tűnik, hogy most és itt történik mindez.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Bob Frissell: Pólusváltás 3.
Share To:

Post A Comment: