Tisztánlátók, akik képesek érzékelni az erőtereket és az információs mezőket, azt mondják, hogy az anyag geometrikus mezőkhöz igazodik. Képzeljünk...


Tisztánlátók, akik képesek érzékelni az erőtereket és az információs mezőket, azt mondják, hogy az anyag geometrikus mezőkhöz igazodik. Képzeljünk el egy hatszögekből álló rácsot, megszámlálhatatlanul sok méhsejtet. E hatszögek mindegyike környezeti információt tárol, objektíven, ítéletmentesen. Látás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés vagy gondolkodás útján szerezhető benyomásokat. Az információk kartotéklapszerűen rendeződnek. Például a terheléssel és hordozással kapcsolatos információk a váll és a nyak bizonyos területein oszlanak el. A hatszögek ideális esetben tökéletesen illeszkednek egymáshoz az információs mezőben. Az atomok a sarokpontokhoz igazodnak, mindenhol, ahol három vonal találkozik, ebből áll össze az egészséges váll. Ám ha a mezőkben tárolt információk egymásnak ellentmondanak, mert az élet terhét az egyén nyomasztónak érzi, a hatszögek nem fognak tökéletesen idomulni egymáshoz, hanem eltolódnak. A testet alkotó atomok szerkezete emiatt megbomlik, és feszültségek keletkeznek az információs mezőben. Ennek következtében feszültség támad a testben, ami az energiaáramlás elégtelenségéhez és energiablokádokhoz vezet. Ez a panaszok keletkezésének leegyszerűsített modellje. Az említett rácsszerkezet valójában háromdimenziós, és a mezők közötti feszültség valamivel összetettebb.
Hogyan keletkezik a betegség a 3.dimenzióban (fizikai síkon)?
A betegen vagy fogyatékkal világra jövő gyermekek esetében a környezet, a külvilág információja lehet a vétkes. Például Hirosimában, Nagaszakiban vagy Csernobilban még mindig sok fogyatékos gyermek születik, noha már nem mérhető megnövekedett sugárzásérték. Az információs mezők szerkezetét már az az öntudatlan félelem is megváltoztatja, hogy a gyerekek esetleg nem lesznek egészségesek. Létezik néhány olyan lélek is, amely karmikus okokból választ magának fogyatékos életet. Az én (Tom Peter Rietdorf) tapasztalatom szerint az ilyen esetek korántsem olyan gyakoriak, mint általában feltételezik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Petra Neumayer/Tom Peter Rietdorf
(Titokzatos orosz gyógymódok)

Share To:

Post A Comment: