Bárki is vagy, bárhol is légy, és bármilyenek is a körülményeid, a hála varázsa az egész életedet képes megváltoztatni. Az emberek ezreitől kaptam levelet, akik az elképzelhető legrosszabb helyzetben voltak, és a hála gyakorlásával sikerült teljesen megváltoztatniuk az életüket. / Hívd be a varázslatot az életedbe: A hála varázsa ~ hála, fényörvény, spiritualitás, Rhonda Byrne, spirituális tanítások, élet,

Hívd be a varázslatot az életedbe: A hála varázsa
Bárki is vagy, bárhol is légy, és bármilyenek is a körülményeid, a hála varázsa az egész életedet képes megváltoztatni.
Az emberek ezreitől kaptam levelet, akik az elképzelhető legrosszabb helyzetben voltak, és a hála gyakorlásával sikerült teljesen megváltoztatniuk az életüket. Csodás gyógyulásokat láttam olyan esetekben, amelyekben állítólag már minden remény elszállt. Láttam házasságokat megjavulni, és elrontott kapcsolatokat nagyszerű kapcsolatokká alakulni. Láttam, ahogyan nagyon szegényekből nagyon gazdagok lettek, és ahogy depressziós emberek hirtelen egy örömteli és elégedett élet kellős közepén találták magukat.
A hála varázsa képes örömtelivé és tartalmassá változtatni a kapcsolataidat, bármilyenek legyenek is most. A hála a csodával határos módon képes téged gazdaggá tenni, hogy meglegyen a pénzed azokra a dolgokra, amelyeket szeretnél magadnak. Megerősíti az egészségedet, és olyan boldogsággal ajándékoz meg, amilyet azelőtt sosem tapasztaltál. A hála varázsa gyorsítja a karriered felívelését, növeli a sikereidet, és elhozza számodra álmaid állását, bármi legyen is az. Igazság szerint bármi szeretnél lenni, bármit szeretnél birtokolni vagy tenni, a hála révén érheted el. A hála varázslatos ereje bearanyozza az életedet.
Ha elkezded gyakorolni a hálát, megérted, miért alakultak rosszul bizonyos dolgok az életedben, mások pedig miért hiányoztak. Amint életed részévé teszed a hálát, minden reggel izgatott boldogsággal ébredsz. Azt tapasztalod majd, hogy szerelmes vagy az életbe. Minden erőfeszítés nélkülinek tűnik. Pillekönnyűnek érzed majd magad, és boldogabbnak, mint valaha. Bár továbbra is lesznek kihívások az életedben, tudni fogod, hogyan kezeld őket, és mit tanulj meg belőlük. Minden napod varázslatos lesz; sokkal több varázslat lesz az életedben, mint amikor gyerek voltál.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Rhonda Bryne: A varázslat
Share To:

Post A Comment: