Duális világegyetemben éltek. Ez legalapvetőbb tulajdonsága. Az ellentétek elve szerint nyilvánul meg, amint az erők gondoskodnak arról, hogy egyforma és egymással ellentétes reakciók legyenek. Ez igaz univerzumotok fizikájára is, és magának a tudatosságnak a kettős természetére is. Univerzumotok ilyen jellegű kettősségét befolyásolja a jelenleg átélt Idő Gyorsulása. / Hathorok: A Dualitás és a Hármasság Hatalma ~ fényörvény, Hathorok, Hathorok üzenetei, hírek, közvetítések, meditációk, spiritualitás, Tom Kenyon,

Hathorok: A Dualitás és a Hármasság Hatalma
Duális világegyetemben éltek. Ez legalapvetőbb tulajdonsága. Az ellentétek elve szerint nyilvánul meg, amint az erők gondoskodnak arról, hogy egyforma és egymással ellentétes reakciók legyenek. Ez igaz univerzumotok fizikájára is, és magának a tudatosságnak a kettős természetére is.
Univerzumotok ilyen jellegű kettősségét befolyásolja a jelenleg átélt Idő Gyorsulása. Ennek egyik tiszta megjelenési formája a megosztódás erősödése, vagyis az emberi tudatosság polarizálódása.
Szaporodnak a nemzetek, csoportok és személyek közötti kiélezett konfliktusok. Az ilyen sajnálatos eseményekre mindig lehet számítani, amikor egy bolygó vagy galaxis energiája megemelkedik.
Üzenetünk az egyre erősebb megosztottság nehézségei közepette történő vonalvezetés megtartásával foglalkozik. Biztosan felfedezted már, hogy bizonyos társadalmi körökben viszály és a helyzet megítélésében erős ellentét tapasztalható.
A javasolt stratégia neve a Hármasság Hatalma.
Ez a spirituális fejlettség egyik ismertetőjegye és lehetővé teszi, hogy kiélezett helyzetekben nagyobb hatékonysággal tartózkodj, és nagyobb valószínűséggel jelenítsd meg vágyadat, semmint elragadjon a kiélezett helyzet és a konfliktus drámája.

Az elv egyszerű. Emberként személyek és helyzetek vonzanak, vagy pedig taszítanak. A vonzásnak, vagy taszításnak való engedelmeskedés a legtöbb esetben tudattalan tett.
Ha találkozol valakivel és úgy érzed, hogy valami vonz felé, akkor a vonzás mélysége, vagy ereje lehet, hogy azt okozza benned, hogy kitörlöd az adott személyre vonatkozó egyéb információkat. Ugyanígy, a körülötted kialakuló (társadalmi, politikai, vagy vallási) helyzetekben, az előzőhöz hasonlatosan úgy érezheted, hogy vonz a helyzet, anélkül, hogy az egyéb információk segítségedre lehetnének abban, hogy meghatározd, hogy az adott helyzet számodra „jó”-e, vagy sem.
Ugyanez vonatkozik a taszításra is. Lehet, hogy taszít egy helyzet, vagy egy személy, és amikor felismered a taszítást, elvágod magad, a számodra egyébként lehet, hogy hasznos információktól.


A Hármasság Hatalma

Képzelj el egy csúcsával felfelé álló háromszöget. Legyen a bal (alsó) sarka a vonzás és jobb (alsó) csúcsa pedig a taszítás. Ekkor a két szélsőség feletti csúcs, vagy tetőpont, a Hármasság Hatalma.
Ez egy olyan elmebeli nézőpont, amelynek spirituális tulajdonságai is vannak. Lehetővé teszi, hogy a helyzet fölé emelkedj és így több szemszögből is meg tudd vizsgálni.
Ha esetleg úgy engedelmeskedsz egy személy rád gyakorolt vonzásának, hogy nem engeded magadhoz a személyre vonatkozó jeleket és információkat, ingatag helyzetbe kerülhetsz.
Ha viszont nem azonosulsz a vonzással, felemelkedhetsz a Hármasság Hatalma segítségével és szabadon megvizsgálhatod a viselkedési mintákat, amik jelezhetik az adott személlyel kialakult kapcsolat nem odaillő, vagy veszélyes tulajdonságait.
Ugyanígy, ha taszít egy személy, vagy helyzet, a Hármasság Hatalma lehetővé teszi a kiemelkedést és a taszítással kapcsolatos nem-azonosulást. Eközben a nem-azonosulás állapotában pedig szabadon megfigyelheted az egyéb megjelenő szinteket is. Lehet, hogy mérgező(ártalmas) hatású rád az adott személy, vagy helyzet, de az is lehet, hogy az adott személy, vagy helyzet mindössze visszatükrözi neked azt, amit nem szeretsz magadban.
A vonzással, vagy taszítással való azonosulást egy percre félrerakva képes vagy tisztábban látni és a helyzetről, vagy a személyről nagyobb perspektívájú információkhoz hozzájutni.
A tudás hatalom és a Hármasság Hatalma a tisztaság belső erejéhez enged hozzáférni. Ezért azt javasoljuk, hogy figyeld önmagad ebben az időszakban, amikor az emberek megosztódnak és az Idő Felgyorsul.
Ha elkap egy vonzás, tarts egy kis szünetet. Állj távolabb a vonzással való azonosulásodtól. Emelkedj fölé és alkalmazd a Hármasság Hatalmát. Ezzel eléred, hogy nyitott szemmel lépsz a kapcsolatba, vagy a helyzetbe.
Ha taszít egy személy, vagy helyzet, akkor állj meg egy pillanatra és kapcsold ki a személy, vagy a helyzet iránt érzett ellenszenveddel való azonosulást. Alkalmazd a Hármasság Hatalmát, hogy mélyebben láthasd, hogy tisztábban érzékeld, hogy a helyzet, vagy a személy mérgező-e, vagy pedig egy benned levő, átalakítandó részed tükröződése-e.
Ahogy egyre mélyebbre jutsz a bolygó felemelkedésének megosztottsági szakaszában, a Hármasság Hatalma nagy segítségedre lehet, hogy átjuss az egyre erősebb személyes, társasági és társadalmi konfliktusokon.
A Hathorok
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
tomkenyon.com
Fordító: Bagi Ákos/lelekmod.hu
Share To:

Post A Comment: